Sofie Linde: Lynhurtig graviditet

Der går ikke længe, inden Sofie Linde og Joakim Ingversens andet barn kommer til verden.

Men forberedelserne til baby nummer to har slet ikke været lige så yndefulde og elegante, som de var, da “X Factor”-værten ventede sin første datter, Trine.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sofie Linde, 31, kan meget snart kalde sig mor til to, selv om hun ikke føler sig i nærheden af at være forberedt. (Foto: Søren Jul Lamberth)

– Første gang var det ligesom en tændt lunte, hvor man bare ventede på, at det til sidst skulle eksplodere, og man syntes, det hele gik meget langsomt. Nu synes jeg, det går hurtigt, fortalte Sofie til SE og HØR i sidste måned.

Selv om tiden denne gang flyver af sted, så betyder det ikke, at det er let for den populære vært at være gravid.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stjerneskuddet Melvin Kakooza, 29, skal agere barselsvikar for Sofie under samtlige liveshows i “X Factor”, og det føler han sig klar til.
– Vi har jo lavet en lille smule, så jeg er blevet klædt rigtig godt på af Sofie. Jeg glæder mig, jubler multitalentet Melvin. (Foto: Søren Jul Lamberth)

– Det går derudad, men det er ikke for amatører at bage en baby. Det er rimelig hårdt, slog Sofie fast.

Hemmelig dato

Sofie og Joakim har i forvejen datteren Trine, som til februar fylder tre år.

Om hun kan fejre sin fødselsdag med sin lillesøster, ved nærmest kun de to kommende forældre, og Sofie har en god grund til den disponering.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sofie afslørede graviditeten noget overraskende ved at løfte op i kjolen til Zulu Comedy Galla i august og brøle ud til hele salen, at hun er gravid. (Foto: Thomas Laursen)

– En erfaring fra sidst er, at så få som muligt skal vide, hvornår den baby skal komme. Fordi fra den dag, der er termin, begynder alle at skrive til en.

Sikkert er det dog, at denne graviditet slet ikke kan sammenlignes med den første, forsikrede Linde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Du vinder hele lortet!
Så direkte lød det fra Thomas Blachman til 17-årige Nikoline Steen Kristensen.
Med sin unikke stemme og dejlige humør tog hun dommerne og seerne med storm til sin audition, som blev vist i fredags.
De mange rosende ord er ikke gået helt op for sangtalentet fra Sørvad.
– Jeg har det sådan, at jeg stadig bearbejder det. Jeg havde overhovedet ikke forventet det, fordi jeg bare kom derind for at sige: “Her er jeg”, og så måtte de tage mig eller lade være. Jeg havde slet ikke set det komme, fortæller Nikoline til SE og HØR.
Den vestjyske gymnasieelev var helt rundt på gulvet, da hun kom ud fra sin audition, og det betød, at det obligatoriske “jeg er gået videre”-opkald til mor blev en lidt rodet affære.
– Fordi dommerne sagde alle de gode ting, så glemte jeg at sige, at jeg havde fået tre ja’er. Så halvvejs inde i opkaldet spurgte min mor, hvad alle de her ting så betød, siger Nikoline og griner.
Til daglig bor hun hjemme hos sine forældre i den vestjyske by Sørvad, hvor hun arbejder i den lokale Brugsen. (Foto: TV 2)

– Jeg synes, det er markant anderledes den her gang, fordi jeg har et barn i forvejen.

Forberedelserne til det nye familiemedlems ankomst er der heller ikke helt styr på.

– Vi har overhovedet ikke fået købt en skid eller gjort noget klar. Vi sparker jo os selv tilbage til stenalderen, kom det fra Sofie med både frygt og latter i stemmen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I huset hjemme i Klampenborg knokler Joakim Ingversen, 33, som gør-det-selv-mand for at gøre hjemmet klar til endnu en baby.(Foto: Mikael Rieck)

Heller ikke på navnefronten har hun og husbonden noget på plads, som de havde med Trine, hvis navn blev fundet og offentliggjort, flere måneder før hun blev født.

– Vi håber, at navnet kommer til os, når vi ser barnet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close