X Factor30. december 2020

Thomas Blachman drillet af Sofie Linde: - Jeg sletter min Instagram-profil

Sofie Linde har styr på sit Insta-game, men det er Thomas Blachman ikke nødvendigvis helt tilfreds med at være en del af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er kun få dage til den nye sæson af "X Factor" ruller over skærmen, og noget tyder på, at seerne godt kan se frem til en omgang god stemning og sjov og ballade.

Især mellem Sofie Linde og den garvede dommer Thomas Blachman, er der hyggestemning på menuen.

I et nyt klip fra den kommende sæson har den gravide Linde det blandt andet lårklaskende sjovt med at lave søde Instagram-videoer af den stakkels Blachman, der ikke er helt sikker på, at det er noget, han gerne vil være en del af.

Sofie Linde får overbevist Blachman om at vifte lidt med armene, men der går ikke lang tid, før han indser, hvad det er, han har poseret til.

- Ej, er det så sådan noget fjolleri?, lyder det fra den 57-årige jazzmusiker, og selvom Sofie grinende siger nej, så er resultatet alligevel ganske underholdende.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/50_x_factor_2021_fotosession_dommer_vaerter_1sl3878.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

Melvin Kakooza, Martin Jensen, Oh Land, Thomas Blachman og Sofie Linde udgør årets "X Factor"-hold. (Foto: Søren Jul Lamberth)

- Jeg sletter min Instagram-app lige nu, slår Blachman efterfølgende fast.

- Det er sjovt, at unge mennesker sådan har brug for at gøre grin med os andre på den måde.

Og hvis man ikke skal være SoMe-smart på Instagram, hvor skal man så være det? Til det spørgsmål har Blachman muligvis allerede fundet svaret.

- Jeg tror, jeg skal have Twitter. Det er mere begavet.

Den nye "X Factor"-sæson får premiere 1. januar, og i denne omgang består dommerpanelet af Oh Land, 35 år, musiker og producer, Thomas Blachman, 57, og dj'en Martin Jensen, 28.

Tidligere på måneden blev det desuden afsløret, at det bliver den folkekære komiker Melvin Kakooza, der træder ind i værtsrollen, når Sofie Linde i februar går på barsel.

Se klippet fra den kommende sæson af "X Factor" øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold