Kendte12. juni 2019

Slut med farkrop: Lukas Graham i vild forvandling

Forsangeren i bandet Lukas Graham, Lukas Forchhammer, har i længere tid rocket den yderst moderne farkrop. Men tiden med en lille velfærdsmave er forbi for verdensstjernen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lukas_graham_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Farkroppen har i de seneste par år været højt værdsat hos kvinder verden over. Selveste Lukas Forchhammer, som er forsanger i bandet Lukas Graham, har da også kørt med en lille topmave, siden han blev far i 2016.

Men nu er tiden med en velfærdsbule midt på den 169 centimeter høje krop altså slut. Det ses tydeligt på Lukas' Instagram-profil.

Her viser verdensstjernen en særdeles veltrænet overkrop frem, og her er der ingen spor af hans tidligere farkrop. Den 30-årige hitmager har vel sjældent stået skarpere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Omringet af pool og planter viser Lukas glædeligt sin sixpack frem, som mildest talt ligner noget, der er skåret i granit. På billederne står han sammen med sine to venner Jacques og Lasse.

De tre vandhunde ser ud til at være et sted, hvor sommeren er slået noget bedre i gennem end i Danmark. Samtidig kan man se på deres Instagram-story, at de udover at flexe musklerne ved poolen også arbejder i et musikstudie.

Far med stort F

I 2016 blev Lukas Forchhammer far for første gang, da kæresten Marie Louise "Rillo" Schwartz fødte datteren Viola. Men allerede et par måneder inden hendes ankomst, havde Lukas taget rollen som far til sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lukas_graham-09-cpo.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Lukas Graham optræder på Sølund Festival i 2016 (Foto: Claus Poulsen)

På billedet ser man Lukas optræde på Sølund Festival i sommeren 2016, hvilket er blot et par måneder før, datter Viola meldte sin ankomst.

Og uden at fornærme nogen kan man vist roligt sige, at hitmageren fra Christiania dengang var en smule mere rund i det, end han er i dag, hvor man nærmest kan skære sig på hans mavemuskler.

Farkroppen er kommet og gået for Lukas, siden han blev far. Men nu ser den altså ud til at være ret langt væk. Vi skal dog ikke langt tilbage, for at se musikeren i en lidt rundere facon.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20180914_hjp8034.jpg
 Foto: Hanne Juul

Lukas Graham optræder til "Vild med dans" i 2018 (Foto: Hanne Juul)

I vanlig afslappet stil optrådt Lukas i TV2-baskeren "Vild med dans" i en armygrøn tanktop. Og selv om stærkmandstrøjen afslørede, at christianitten havde et par veltrænede arme, kunne man også se, at især farmaven stadig var intakt.

Men nu er det altså slut med farkrop for Lukas, som uanset hvordan han ser ud formår at imponere hele verden med sin musik.

Her får du hele historien om Lukas Graham:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold