Nyheder 16. november 2018

Skuespillerinde sælger hytten: Flytter ind hos Lukas Graham

”Badehotellets” Neel Rønholt har sat sin lejlighed til salg – hun flytter i stedet ind hos fristadssangeren Lukas Graham
Foto: Dan Mariegaard

Nogen foretrækker det stille liv på landet. Andre er til menneskemængder, cafeer og det så udefinerbare "byens puls". Hører man til den sidste gruppe, kan det være, at man skal tage et ekstra kig på skuespiller Neel Rønholts lejlighed, der netop er kommet på markedet.

Adressen er på det hippe Christianshavn i København, og ifølge beskrivelsen hos mægleren Danbolig City er "alt lige ved hånden."

Det skriver Boliga Kendte.

Den tre-værelses lejlighed har dog ikke kun en beliggenhed midt i et af byens mest levende kvarterer - det er også en stue med fransk altan og to værelser. Ligesom der selvklart er nødvendigheder som køkken og bad på de 72 kvadratmeter.

Vokseværk i familien

Går det, som det plejer i København K - som Christianshavn hører under - så skal Neel Rønholt blot have sælger-titlen på i 84 dage. Det var ifølge Boliga.dk nemlig den gennemsnitlige salgstid i 1. halvår.

Skuespillerinden, der i vinter blev mor for anden gang, behøver dog ikke bekymre sig om, hvor den næste adresse skal være.

Hun, gemalen Jens Sætter-Lassen og deres to døtre skal ifølge interview med flere medier flytte i bofællesskab med Lukas Graham - og det er angiveligt blot en kort gåtur fra hendes nuværende lejlighed.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Dan Mariegaard)

Lukas Graham flytter i kollektiv sammen med skuespiller-par. Foto: Aller Media

Neel Rønholt er blandt andet kendt for sine roller i Tinkas Juleeventyr, Mercur og Badehotellet. Ligesom hun sammen med kollegaerne Julie Ølgaard og Laura Christensen har konceptet Nips, der bl.a. driver en Youtube-kanal.

Se lejligheden her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold