Er Lukas Graham blevet forlovet?

30-årige Lukas Graham.

30-årige Lukas Graham.

(Foto: Dan Mariegaard)

Lukas Graham kan meget vel være kommet til at afsløre en hemmelighed fra hans privatliv, da han forleden gæstede programmet "Home & Family", der bliver sendt på Hallmark Channel i USA. 

Her omtaler han nemlig partneren Marie Louise Schwartz, som han har  datteren Viola med, som hans forlovede. 

I interviewet fortæller Lukas om inspirationen til sangen "Love Someone", og det er her, at han kalder Marie Louise for sin forlovede.

- Nu føler jeg virkelig, at min forlovede har givet mig noget, jeg kan miste, hvis jeg ikke er en god nok far - eller ihvertfald det forhold, jeg har til hende, fortæller Lukas til de to værter i talkshowet. 

Han fortæller også, at han gerne vil være far på den måde, som hans egen far var. 

Lukas' far Eugene døde for mere end seks år siden. Et tab som Lukas tidligere har sunget om på sangen "7 Years". 

Hverken Lukas eller Marie Louise har bekræftet, at de skulle være blevet forlovet. 

Men tager man et kig på Marie Louises Instagram-profil, kan man se, at hun har en meget stor ring siddende på sin venstre ringfinger. Det er den finger, man normalt placerer forlovelsesringe på.

Lukas Graham er lige nu på en promotiontur i USA. De seneste år har han haft stor succes på den anden side af Atlanten. 

Den store succes i udlandet har dog ikke altid været lige nemt for kæresten Marie Louise. 

- Man skal ikke underkende, hvor sindssygt hårdt det er at være alene med et lille barn. Og en stor ombygning. Hun er presset af den mængde af ansvar, som jeg efterlader hende med, hver gang jeg rejser. Og jeg forstår det godt. Jeg sover på fine hoteller med roomservice, mens hun står med et køkken uden vand.
 
- De mange rejser skaber en kløft mellem os, som det tager lidt tid at komme sig over, hver gang jeg kommer hjem, fortalte Lukas i et stort interview med Politiken kort efter jul.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close