Kendte7. oktober 2019

Slut med at drikke: Nicki Bille er på antabus

Fodboldspilleren Nicki Bille har taget en drastisk beslutning om at lægge alkoholen fra sig. For at hjælpe det på vej er han begyndt at tage antabus
https://imgix.seoghoer.dk/20190830_mr_comedy_69.jpg
 Foto: Mikael Rieck

I lang tid har Nicki Bille kæmpet med et alkoholmisbrug, som han ikke har kunnet lægge bag sig. Nu har han taget hjælpemidler i brug.

null

Den skandaleramte fodboldspiller afslører nemlig på sin Instagram-profil, at han nu er begyndt at tage antabus.

- Efter et utroligt hårdt år har jeg desværre haft tendenser til at drikke mine sørger væk i perioder. Jeg vil råde alle, som kunne have tendenser til dette, at det er bestemt den mest forkerte måde at komme videre på, indleder Bille sit opslag med.

Den hudløst ærlige tekst er skrevet til et billede, hvor den tidligere målræv viser et glas frem, hvor det fremgår, at det indeholder antabus, som er et lægemiddel mod alkoholmisbrug.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicki_bille_2.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Nicki Bille er lige nu langt fra sin gamle kampform, men det skal antabus-behandlingen hjælpe ham med at komme tilbage til (Foto: Ritzau Scanpix)

- Antabus er ikke behandling og helbredende i sig selv. Medicinen indeholder disulfiram, der forhindrer nedbrydning af alkohol i leveren, og den meget ubehagelige effekt af antabus, forhindrer umiddelbart indtagelse af alkohol. Men antabus fjerner ikke trangen eller lysten til alkohol. De fleste i antabusbehandling oplever det som en voldsom frustration, at man er forhindret i at drikke, uden at trangen forsvinder, skriver Dansk MisbrugsBehandling om lægemidlet.

På videoen ser man Bille indtage en pille, hvorefter han skyller den ned med en Faxe Kondi. Og skal man tro den tidligere landsholdsspiller, er det slut med at indtage drikkevarer med procenter i.

- Jeg er heldigvis efter hårdt arbejde og stærkt mentalt arbejde på vej til bedre tider igen. Nu tager jeg en drastisk beslutning om at tage antabus, fordi så har jeg ikke engang muligheden for at drikke, hvilket gør det nemmere mentalt, når man ved, at muligheden ikke engang er der, skriver den nuværende Ishøj IF-spiller.

Artiklen fortsætter under videoen...

Tidligere i år udtalte Bille selv i retten, at han efter sine mange skandaler helt var stoppet med at drikke. Det stop kunne han så åbenbart ikke holde, så nu tager Valby-knægten hårdere midler i brug for at stoppe sit alkoholmisbrug.

null

Som Dansk MisbrugsBehandling skriver, så fjerner antabus dog ikke lysten til at drikke - den skal Bille selv finde frem. Midlet gør kun, at han får det fysisk dårligt, hvis han indtager alkohol.

Men det virker da til, at den forhenværende stjerneangriber har masser af lyst og motivation til at komme sit misbrug til livs.

- Så må man sgu mande sig op og æde det og bruge min vrede på noget positivt og godt. Nu kører bussen! Antabussen, slutter Bille humoristisk sit ærlige indlæg af med.

Til Zulu Comedy Galla i år viste Nicki Bille for første gang sin 13 år yngre kæreste frem på den røde løber:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold