Kendte25. maj 2019

Nicki Bille viser armen frem: Der sidder stadig 50 hagl i armen

Nicki Bille har stadig problemer med sin arm, efter han i julen blev ramt af flere skud. I dag er armen stadig et åbent sår, og der gemmer sig stadig 50 hagl i såret. Men selv om armen volder ham problemer, håber Nicki Bille, at han snart er på højkant – og tilbage på grønsværen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicki_bille_front.jpg
 (Foto: Christian Ørtoft)

Natten til den 26. december sidste år tog Nicki Billes liv en alvorlig – og livsomvæltende – drejning.

Her blev den 31-årige fodboldspillers højre arm gennemboret af flere hagl under en skudepisode i hans lejlighed ved Sluseholmen i København.

I dag kæmper Nicki Bille stadig med følgerne af den alvorlige skudepisode, der nærved kostede ham armen. Armen er stadig et åbent sår, ligesom hans motorik i armen stadig er dårlig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-05-25_kl._16.14.44.png
 (Foto: Christian Ørtoft)

Nicki Bille viste armen frem og fortalte, at der stadig er et åbent sår, selv om det næsten er et halvt år siden, han blev skudt. Foto: Christian Ørtoft

- Den ser ikke så godt ud. Jeg kan ikke bevæge min hånd så godt stadigvæk. Men det skal nok komme. Det går fremad, sagde Nicki Bille, da han lørdag mødte SE og HØR til ”Vi Elsker 90’erne” i Rødovre.

Her viste han sin arm frem og pegede, hvor det åbne sår stadig var:

- Der sidder stadig hagl herinde. Nok omkring 50 hagl. De skal ikke ud. Min ene hovedpulsåre sprang, og de tilbageværende hagl sidder tæt på den anden hovedpulsåre, og lægerne er bange for at skade den, for så skal jeg have amputeret armen, fortæller Nicki Bille.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/fullsizerender.jpeg
 (Foto: Christian Ørtoft)

Under "Vi Elsker 90'erne" var Nicki Bille i godt selskab med Julie Melsen. Foto: Christian Ørtoft

- Jeg føler mig som et barn

Armen ser dog noget bedre ud i dag end den gjorde efter selve skudepisoden.

Nicki Bille valgte i sidste måned at dele et billede af sin sønderskudte arm – og det var ikke et billede for sarte sjæle. Du kan se eller gense det voldsomme billede her.

Den alvorlige skade – der blandt andet betød en længere hospitalsindlæggelse over julen og nytåret – hæmmer ham stadigt i det daglige og ved selv almindelige gøremål.

- Bare at binde snørebånd går mig på. Jeg kan ikke engang binde snørebånd, det er jeg ved at lære. Jeg kan ikke skrive. Jeg føler, jeg er et barn igen. Alt, jeg foretager mig, minder mig om det. Det har ødelagt meget i mit liv, men jeg er en fighter, siger Nicki Bille.

Måske til Thailand

Han håber også, at hans fightervilje en dag kan bringe ham tilbage på grønsværen:

- Jeg håber, at jeg kan komme tilbage. Jeg skal spille fodbold igen. Det er 100 procent. Jeg er igang med at træne nu. Jeg håber at jeg finder en klub fra 1. juli, siger Nicki Bille, der dog ikke regner med at gøre karriere inden for landets grænser:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/miclo.jpg
 (Foto: Pressefotos-dk)

Nicki Bille hastes på hospitalet efter skudepisoden i julen 2018. Foto: Pressefotos.dk

- Jeg tror mere, det er udlandet, der er nemmere ofr mig. I Danmark tør de ikke rigtig tage mig ind desværre. Det bliver svært. Det bliver nok lidt mere alternative lande. Jeg har talt meget med klubber i Thailand. Det kunne jeg godt finde på at prøve, siger Nicki Bille.

- Jeg har fået livet tilbage

Efter skudepisoden i julen blev en 23-årig kvinde og en 30-årig mand anholdt og sigtet for drabsforsøget på Nicki Bille.

Begge nægtede de sig skyldige, og de blev efter tre døgn løsladt, men er fortsat sigtet.

En tredje formodet gerningsmand er fortsat på fri fod, men ligeledes sigtet i sagen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-05-25_kl._16.17.31.png
 (Foto: Christian Ørtoft)

Nicki Bille håber stadig at vende tilbage på fodboldbanen. Foto: Christian Ørtoft

Nicki Bille lægger i dag ikke skjul på, at episoden har påvirket ham mere end blot fysisk:

- Det var en fucking hård tid. Der var seks måneder, hvor jeg havde det rigtig skidt. Jeg var helt nede. Jeg havde det mere skidt, end jeg nogensinde har haft det. Det var den hårdeste periode nogensinde i mit liv. Men nu er jeg heldigvis tilbage. og jeg er glad.

- Jeg var tæt på at dø, men det var også det, der reddede mit liv. For efter det har jeg ikke været så glad længe. Jeg har indset en masse ting, lyder det glad fra Nicki Bille.

Sponsoreret indhold