Nicki Bille og kæresten indrømmer: Derfor løj vi om graviditet

Knap var Nicki Bille og hans 13 år yngre kæreste blevet kærester, før de annoncerede, at de venter deres første barn.

Langt om længe indrømmer den skandaleramte fodboldspiller og hans kæreste Sofie Larsen, at graviditeten var en stor løgn.

Tilbage i juni kunne Ekstra Bladet ellers fortælle, at den tidligere landsholdsangriber skulle have et barn med sin blot 18 år gamle kæreste.

Nu indrømmer den nuværende Ishøj I.F.-spiller dog, at han tog godt og grundigt pis på avisen, som selvfølgelig skrev historien, da de troede på det, Nicki og kæreste sagde.

Da den 31-årige skandalefyr mødte op til Zulu Comedy Galla 2019 var det med kæresten under armen og en indrømmelse klar.

- Det kom, fordi vi var i Berlin sammen på ferie, og Ekstra Bladet blev ved med at kontakte os, og vi ville bare gerne hygge os. De kontaktede så Sofie lige pludselig, og jeg aner ikke, hvor de har fået hendes nummer fra. Men så tænkte vi, at de lever af at lave løgnehistorier, så nu skulle de få en rigtig løgnehistorie, forklarede Nicki Bille.

Du kan se hele interviewet i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicki Bille viste for første gang sin kæreste Sofie Larsen frem til Zulu Comedy Galla 2019 (Foto: Mikael Rieck)

Hvor sjov en joke det er, må vi hellere lade andre om at vurdere. Men skal man tro Nicki Bille, var deres tætteste venner og familie godt klar over, at graviditeten var falsk.

- Vores venner og bekendte ved godt, at det var løgn, fordi vi sagde, at vi havde mødt hinanden i Dinos Legeland i Ishøj. Og det er jo meget sjovt, når man ved, at det er for sjov, lød det fra fodboldfyren.

Det var dog ikke alle, der var lige begejstrede for den modige joke. Sofies mor var blandt andet ikke helt vild med idéen.

- Efterfølgende var det måske lidt dumt. Sofies mor var ikke så glad for det og heller ikke familien for mit eget vedkommende, erkendte Nicki Bille, som måske - måske ikke - overvejer sine jokes lidt grundigere næste gang.

Se Nicki Bille reagere på sin dom:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close