Krimi 26. april 2019

Av! Nicki Bille deler makabert billede af sin arm efter skyderi

Mellem jul og nytår blev eks-fodboldspilleren Nicki Bille alvorligt kvæstet, da han i sin lejlighed blev udsat for, hvad politiet mener er et drabsforsøg.
Foto: Ritzau/Scanpix/ Mads Claus Rasmussen

I den forbindelse blev han ramt af afskillige hagl i sin højre underarm, og fodboldspilleren var ifølge sig selv ved at miste den. Nu viser den kontroversielle fodboldspiller uhyggelige billeder af armen. SE og HØR advarer mod voldsomme billeder i artiklen. 

Det var den 25. december kort efter klokken 23, at Nicki Bille ifølge politiet blev forsøgt dræbt med et haglgevær i sin lejlighed på Sluseholmen. 

Her blev han skudt i højre arm med haglgevær, efter tre personer var kommet ind i hans lejlighed ved Sluseholmen.

En 23-årig kvinde og en 30-årig mand blev anden juledag anholdt og sigtet for drabsforsøget på Nicki Bille. 

Begge nægtede de sig skyldige, og de blev efter tre døgn løsladt, men er fortsat sigtet. En tredje formodet gerningsmand er fortsat på fri fod, men sigtet i sagen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter i en anden retssag i dag, hvor fodboldspilleren blev idømt fire måneders fængsel for vold mod en dørmand og trusler mod en sygeplejesker, deler han på Instagram et billede af den ødelagte arm efter skyderiet. 

I retten var han tydeligt påvirket af armen, som han nogle gange havde bundet ind i gaze. 

- Min arm var næsten skudt af. Jeg kommer til at være handicappet hele mit liv. Og min fodboldkarriere, som jeg virkelig har kæmpet for, er måske slut, siger Nicki Bille

Billedet, som den tidligere landsholdsspiller nu vælger at dele med sine følgere, er langt fra for sarte sjæle. 

Og billedet lægger han op i anledningen af dagens dom, som han er stærkt utilfreds med. 

- Tænk sig at ligge indlagt med sådan en arm her og så efterfølgende blive dømt skyldig i at true en sygeplejerske med selvsamme arm. Jeg kunne ikke engang bevæge armen eller knytte næven, og det kommer jeg aldrig til igen

Nicki Bille og hans forsvarer meddelte også i retten efter kort betænktningstid, at de ønskede at anke to af de forhold, som han var blevet kendt skyldig i. 

Og da han talte med pressen efter dommen gjorde han det også klart, at han ikke synes, dommen var fair.  

- Selvfølgelig har jeg anket to af forholdene, jeg ikke synes er fair. Jeg vil gerne tage straf for det, jeg har gjort, men jeg gider fandeme ikke tage straf for det, jeg ikke har gjort, sagde han efter dommen. 

Nicki Bille blev blandt andet kendt skyldig i at have truet en sygeplejerske på livet, da han var indlagt på hospitalet efter skyderiet i lejligheden i Sydhavnen. Det nægter han sig skyldig i, men erkendte dog at have talt grimt til hende og brugt skældsord.

HÅBER PÅ COMEBACK

Nicki Bille vil gerne tilbage på fodboldbanen, når sagen der nu skal føres for Landsretten, er afsluttet

- Jeg skal tilbage. Jeg skal spille fodbold, det er det jeg kan. Og det er det, som jeg har kæmpet for hele mit liv, siger Nicki Bille.

- Det kan godt være, at det ikke bliver i Danmark, men jeg tror på, at jeg komme til at spille bold igen, siger Nicki Bille. 

Sponsoreret indhold