Kendte3. juli 2017

Skolelærer indlagt - spiste elevs hjemmebagte kage

En norsk skolelærerinde endte på hospitalet, efter at satte tænderne i en kage, som én af hendes elever havde bagt. Eleven havde nemlig tilsat andet end sukker og hvedemel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3.01815609.jpg
 (Foto: All Over)

En god elev er én, der laver sine lektier, hører efter i timerne og ikke laver ballade.

Og så er en god elev også én, der ikke sender sin lære på hospitalet.

At sende sin lærer på hospitalet var ikke desto mindre, hvad en elev fra Meldal-skolen i norske Sør-Trøndelag gjorde, efter at eleven havde bagt en kage til skolens afslutningsfest for nogle uger siden.

Den bage-glade elev havde nemlig hældt andet i kagen end blot chokolade, sukker og sødmælk. Den ivrige elev havde således også tilsat cannabis til sin hjemmebagte kage. Og det fik lærerinden Marit Mjøen at følge på egen krop, da hun satte tænderne i den ellers så indbydende kage.

- Jeg fik kvalme og var utilpas. Der gik mange tanker igennem mit hoved i forhold til, hvilke sygdomme jeg kunne fejle. Da jeg fandt ud af, det var cannabis, der gjorde mig syg, fik min selvtillid et knæk, siger Marit Mjøen til VG.

Til det norske medie fortæller den uheldige lærer, at hun satte tænderne i kagen klokken halv ni om morgenen. Hun havde ellers først forsøgt at takke nej, men følte, at hun burde smage kagen, når nu eleven havde brugt tid og kræfter på at bage den.

- Jeg synes, at den smagte specielt. Kager smager normalt enten sødt eller salt, men dette var en smag, jeg ikke kunne genkende. Jeg spiste det ene stykke færdig. Det var jo ikke sådan, at det var helt uspiseligt, siger hun til det norske medie.

I begyndelsen havde hun da heller ikke mistanke om, at noget var galt. Men til et møde kort efter begyndte hun dog at få det en smule mærkeligt. Hun blev svimmel – og tænkte, at der måtte være noget helt galt.

- Jeg troede, jeg havde fået hjerteflimmer eller en hjerneblødning. Jeg gik derfor hen til skolens kontor, fortæller Marit Mjøen.

Lærerinden blev efterfølgende kørt på hospitalet, hvor lægerne kunne konstatere, at hendes hjerte eller hjerne heldigvis ikke fejlede noget – men at hun havde cannabis i kroppen, som formentlig stammede fra elevens hjemmebagte kage.

Marit Mjøen har ingen planer om at kaste sig over mere elev-hjemmebag i den nærmeste fremtid.

Sponsoreret indhold