Kendte 11. juni 2019

Skal være mor som 18-årig: Her er Nicki Billes nye kæreste

I går kom det frem, at Nicki Bille skal være far igen. Denne gang er det med den blot 18-årige Sofie Larsen, som er den skandaleramte fodboldspillers nye kæreste. Her får du et lille indblik i, hvem den nye flamme er
(Foto: Ritzau Scanpix)

Langt om længe har Nicki Bille fået noget at smile af. Den 31-årige fodboldspiller har ellers været indblandet i den ene skandale efter den anden de seneste mange måneder.

Og der er en helt særlig grund til, at smilet endelig har fundet vej til den tidligere landsholdsangribers læber. Han har nemlig fundet kærligheden og skal samtidig være far for anden gang.

Det skrev Ekstra Bladet i går.

- Vi glæder os helt sindssygt. Vi har kendt hinanden i tre måneder, og hvordan vi mødte hinanden er en ret sjov historie. Det gjorde vi nemlig i Dinos Legeland i Ishøj, skrev Nicki Bille i en sms til avisen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Arkivfoto: Ritzau Scanpix

Nicki Bille har haft nogle turbulente måneder på det seneste (Foto: Ritzau Scanpix)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kvinden, som Bille venter barn med, er den blot 18-årige Sofie Larsen. Selv om de altså bare har kendt hinanden i tre måneder, er de allerede kærester.

På trods af en aldersforskel på 13 år blomstrer kærligheden altså mellem de to. 

At dømme ud fra Sofie Larsens Instagram-profil er det en sand godte, som Nicki Bille har fået fingrene i. Og som han altså nu venter barn med.

Artiklen fortsætter under billedet...

På hendes mange Instagram-stories ser det ud til, at Sofie Larsen kommer fra en velhavende familie. I hvert fald dukker der med jævne mellemrum lækre biler og overdådige villaer op.

At dømme ud fra de mange videoer bor Sofie og hendes familie i en ret så lækker strandsvejsvilla i Nordsjælland. Og her mangler der tilsyneladende ingenting.

Så udover at have scoret sig en smuk og ung kæreste, ser det ud til, at Nicki Bille nu også er godt på vej ind i en velhavende familie bosat nord for København.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Sofie Larsen (@sofie_el) den

Se Nicki Bille reagere på sin fængselsdom i videoen:

Sponsoreret indhold