Simon om Ibis sygdom: Troede, hun skulle dø

29-årige Simon Makienok var bange for at miste sin ekskone, Ibi Makienok, 44, da hun var syg med akut dobbeltsidet nyresvigt.

29-årige Simon Makienok var bange for at miste sin ekskone, Ibi Makienok, 44, da hun var syg med akut dobbeltsidet nyresvigt.

(Foto: Hanne Juul)

De har ikke været sammen i godt et år, men først nu taler den ene part – fodboldspilleren Simon Makienok, 29 – ud om den turbulente tid sammen med tv-værten Ibi Makienok, 44.

Eksparret blev gift i 2014, samtidig med at angriberen forfulgte drømmen om at fortsætte fodboldkarrieren i udlandet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De senere år har den 201 centimeter høje angriber været ude med en knæskade, men nu scorer han igen for sin hollandske klub, FC Utrecht. (Foto: Ritzau Scanpix)

Herefter begyndte problemerne både på og uden for de hvide streger.

– Rent privat har det ikke været optimalt. Jeg har boet for mig selv i udlandet i seks år og været i et forhold, men alligevel været for mig selv og levet et nomadeliv.

– Det har været svært og frustrerende.

– Ikke kun det med ikke at bo sammen. Men også det, at der har været sygdom og død. Det har været for meget, siger Simon Makienok i et interview med Eurosport.

Det hårdeste i livet

Helt skidt blev det, da først hans mor pludselig blev fundet død hjemme i Danmark, og siden da Ibi i 2015 blev ramt af akut dobbeltsidet nyresvigt og på et tidspunkt var i reel livsfare.

– Jeg har været igennem så mange personlige nedture. Min daværende partner (Ibi Makienok, red.) blev dødeligt syg og indlagt i flere måneder, og jeg vidste ikke helt, om hun ville overleve og blive normal igen.

– Det er noget af det hårdeste, jeg har oplevet i mit liv. Men jeg føler alligevel, at jeg er kommet igennem det, lyder det fra Makienok, som i dag har fundet både fodboldlykken og kærligheden igen – med henholdsvis spilletid i hollandske Utrecht og den nye kæreste, Ida-Sophia.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Så sent som denne sommer var det Ibi Makienok, der holdt armene om veninden Ida-Sophia Petersen, 29, men også Simon Makienok holder hende nu i sin favn.

Simon er nu sammen med radioværten Ida-Sophia Petersen, 29, hvis stemme til daglig pryder The Voice. Hun var så sent som i sommer helt tæt med Ibi Makienok på årets Roskilde Festival. (Foto: Thomas Laursen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close