Ibi Makienok følte sig chikaneret, da hun fandt sammen med Simon Makienok

Ibi og Simon Makienok blev gift i 2014.

Ibi og Simon Makienok blev gift i 2014.

Foto: Claus Poulsen

Det er seks år siden, at TV-værten Ibi Makienok fandt sammen med den 15 år yngre fodboldspiller Simon Makienok.

Nu fortæller hun, hvordan starten på deres forhold var præget had og fordømmelse fra omverdenen.

Det fortalte Ibi i går aftes, da hun besøgte talkshowet "Sara Bro på DR2" til en snak om cougars, kuvøseguf og kønsnormer.

Hun oplevede det som en hetz. Ikke fra hendes familie og venner, men fra omverdenen.

- Og nu kan det godt være, at folk synes, jeg sidder og græder helt vildt, og at det skal være synd for mig, siger Ibi og fortsætter:

- Jeg vil bare sige, at det er virkelig, virkelig voldsomt, når man føler, at man sidder oppe på Rådhuspladsen i et skafot, fordi man har fundet kærligheden med en, der er yngre.

TV-værten forstod ikke, hvorfor det blev gjort til en stor ting, at hun datede en fyr, der var 15 år yngre end hende selv. 

- Jeg har ikke taget stoffer. Jeg har ikke brudt loven på nogen måde. Jeg betaler min skat. Jeg har ikke kørt for stærkt uden sele på. Jeg slår ikke min søn. Alt den hetz kom af, at min kæreste var yngre. Det var så gakket. Jeg undrer mig stadig den dag i dag over, hvad det var, der var så forfærdeligt ved det, siger Ibi, og fortæller, at hun ikke selv ser alder.

- Fordi jeg selv er aldersblind. Jeg ser ikke aldre, farver, seksualiteter, så for mig var det et kæmpe chok, at folk havde så meget at sige omkring det, siger hun videre.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ibi Makienok, Simon Makienok og Anakin Makienok

Ibi og Simon blev gift i 2014. (Foto: Thomas Laursen)

Ibi fortæller også, at hun flere gange blev forfulgt i Netto, og at hun i forbindelse med den oplevelse hun havde i starten af forholdet til Simon Makienok har udviklet angst. 

- Jeg fik 2000 beskeder, om jeg ikke kunne finde en på min egen alder. Pressen kørte også på det og andre kendisser, der også havde en mening om mit forhold. Det var utrolig voldsomt, at noget så banalt som at finde en kæreste - det gør vi allesammen - at det kunne skabe så meget postyr og så meget had.

- For det var had, der styrede det der. Jeg ved ikke, hvad det er, der stikker os, når det sker, men det er i hvert fald noget med, at jeg ikke følger reglementet, fortæller TV-værten.

I talkshowet fortæller Ibi også, at det ikke kun handler om hende selv, når hun fortæller historien om den chikane, hun blev udsat for. 

- Jeg ville gerne kæmpe kampen for alle dem, der føler sig slutshamet eller på anden måde diskrimineret. Det handler ikke kun om mig. Du må da være, hvem du er. Jeg er ligeglad med, hvem du knalder med. Pas din egen tallerken, siger Ibi.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close