Ibi Makienok: Jeg har haft ret mange mænd i mit liv

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Ibi Makienoks kærlighedsliv har aldrig været et kedeligt et af slagsen, og hun har scoret flere danske kendisser, end der kan tælles på én hånd. 

Det er da også klart, at mændene falder for den smukke TV-vært, som både er kvik, sød og stang-lækker.

I dag er hun gift med den 16 år yngre professionelle fodboldspiller Simon Makienok, og det har ingen af dem fortrudt. 

– Han rummer mig. Jeg kom med sådan en ladvogn af fortid. Jeg har haft ret mange mænd i mit liv. Jeg elsker mænd. Jeg elsker at blive forelsket, jeg elsker sex og er i godt selskab, når jeg er i selskab med mænd, fortæller Ibi Makienok i Radio24syv-programmet ”Det Næste Kapitel”. 

Enkelte af TV-darlingens tidligere forhold har haft uheldige udfald, men heldigvis finder den 42-årige TV-værtinde sig ikke i at blive dårligt behandlet, så vil hun hellere afslutte forholdet og komme videre.

Hun fortæller også i radioprogrammet, at hun bliver en bedre version af sig selv, end hun har været med nogen af de andre, når hun er sammen med sin mand. 

- Simon er en mand, der lytter, der ikke råber, en mand, der ikke skaber sig, en mand, jeg kan være stolt af – og så elsker Anakin ham. Man kan ikke snyde børn, siger den jyske TV-vært, som var solgt, da hun så, hvordan hendes søn swingede med Simon og kravlede rundt på ham.

Radiointerviewet med Ibi Makienok kan høres på Radio24syvs hjemmeside – det kan også podcastes.

Se, Ibis mange mænd og læs om forholdene i kærlighedsgalleriet herunder:

Se Ibis mange mænd

 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close