Makienok på banen igen: Scorer Ibis veninde

Som 22-årig mødte Simon Makienok for første gang den 15 år ældre Ibi. Nu, syv år senere, har den tårnhøje fodboldspiller fundet en ny kvinde i hustruens vennekreds.

Som 22-årig mødte Simon Makienok for første gang den 15 år ældre Ibi. Nu, syv år senere, har den tårnhøje fodboldspiller fundet en ny kvinde i hustruens vennekreds.

(Foto: Dan Mariegaard)

Det er bare en måned siden, at den 29-årige fodboldangriber Simon Makienok scorede sit første mål i to år, og også uden for banen er en tør periode skiftet ud med en dejlig scoring.

I lang tid har tometermanden været bænkevarmer i sit eget ægteskab med tv-værten Ibi Makienok.

De to har ikke været set sammen på den røde løber i evigheder, og på Instagram er hr. og fru for længst holdt op med at følge hinanden, og spørgsmål om privatlivet er straks blevet affejet med "ingen kommentarer" fra den 44-årige Ibi.

Men Simon havde ingen problemer med at vise sine følelser offentligt, da han for en uge siden tog til koncert i København sammen med radioværten Ida-Sophia Petersen, 29, hvis stemme til daglig pryder The Voice.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ida-Sophia Petersen.

Yndige Ida-Sophia tjener til dagen og vejen som vært på radiostationen The Voice. (Foto: Dan Mariegaard)

Tog til Holland

Allerbagest i lokalet så andre koncertgængere det jævnaldrende par stå tæt sammen – han med armene om hende og med jævnlige kys i hendes hår og på kinden – og se forelskede ud, mens de nød musikken med Alexander Oscar.

Efterfølgende tog Ida-Sophia til Holland, hvor Simon Makienok til daglig spiller for Æresdivisions-klubben FC Utrecht.

Søndag aften kunne hendes følgere på sociale medier så følge med i, at hun tog maskinen tilbage til København, så hun kunne møde på The Voice til radioudsendelsen mandag formiddag.

Scoringen er muligvis blevet godkendt af Ibi Makienok, for hun og radioværten er gode venner og følger da også stadig hinanden på Instagram – altså i modsætning til Ibi og Simon.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Så sent som denne sommer var det Ibi Makienok, der holdt armene om veninden Ida-Sophia Petersen, 29, men også Simon Makienok holder hende nu i sin favn.

Så sent som denne sommer var det Ibi Makienok, der holdt armene om veninden Ida-Sophia Petersen, 29, men også Simon Makienok holder hende nu i sin favn. (Foto: Thomas Laursen)

Ked af skidtsnak

Ida-Sophia har ikke selv ønsket at kommentere sit forhold til angriberen med seks landskampe, mens Simon Makienok dog i sidste uge bekræftede, at han var single. 

Ibi har dog ikke haft lyst til at tale om bruddet. 

– Jeg vil overhovedet ikke tale om mit privatliv, sagde Ibi, da spørgsmålet kom til festival i Skanderborg denne sommer.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var et smukt bryllup i Holmens Kirke, da Simon og Ibi sagde ja til hinanden i sommeren 2014.

Det var et smukt bryllup i Holmens Kirke, da Simon og Ibi sagde ja til hinanden i sommeren 2014. (Foto: Thomas Laursen)

Tidligere har Ibi dog talt ud om forholdets op- og nedture – ikke mindst i forhold til aldersforskellen på 15 år, som mange talte grimt om.

– Jeg havde nogle nedture, hvor jeg sad i min søns seng og græd.

Det gjorde skår i vores glæde, men det fik os også til at indse, at folk kan sladre, alt det de vil, uden at det kommer til at skille os ad, har hun sagt til Costume.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Ibi har sønnen Anakin, 11, med eksen, svenske Tobias Grahn, som også har tjent til dagen og vejen som professionel fodboldspiller. Hun og Simon har ingen børn sammen.

Ibi har sønnen Anakin, 11, med eksen, svenske Tobias Grahn, som også har tjent til dagen og vejen som professionel fodboldspiller. Hun og Simon har ingen børn sammen. (Foto: Lars H. Laursen)

Nu tyder meget på, at de alligevel er blevet skilt ad.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close