Kendte 31. marts 2019

Seebach satser millioner: Spekulanter

De musikalske brødre Rasmus og Nicolai Seebach er blevet ejendomsspekulanter, og de lagde ud med at investere millioner i en ejendom, som netop var steget voldsomt i pris.
(Foto: Thomas Laursen)

Huspriser kan stige lynhurtigt. På Frederiksberg steg prisen på en ejendom på Jyllandsvej med 6,7 millioner kr. på et enkelt år.

I oktober købte brødrene Seebach den 430 kvadratmeter store ejendom, der rummer flere boliger, af deres forretningspartner Lasse Søndergaard Pedersens selskab LSP Invest.

Købet fandt sted via Seebach-brødrenes anpartsselskab S & S Ejendomsinvest, som de ejer halvdelen af. Den anden halvdel ejes af Lasse Søndergaard Pedersen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Pictame)

Lasse Søndergaard Pedersen høstede en milliongevinst, da han solgte en Frederiksberg-ejendom til sig selv og brødrene Seebach. (Foto: Pictame)

Dermed var Lasse Søndergaard Pedersen både sælger og køber, da ejendommen skiftede ejer, efter at prisen var steget 65 procent på et år.

Prisen på ejendommen var i oktober 2018 17 millioner kr. Det er 6,7 millioner kr. mere, end den blev handlet til et år tidligere, da Lasse Søndergaard Pedersens selskab LSP Invest købte ejendommen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Denne ejendom på Frederiksberg købte Seebach-brødrene for 17 mio. kr. Det skete, et år efter at deres kompagnon havde købt den for 10,3 mio. kr. (Foto: Thomas Laursen)

Da SE og HØR spørger Lasse Søndergaard Pedersen, hvad der fik prisen på ejendommen til at udvikle sig så voldsomt fra september 2017 til oktober 2018, svarer han:

– Projektering.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flere investeringer

I dag har håndværkere travlt med at sætte ejendommen i stand. Lasse Søndergaard Pedersen forsikrer, at handlen har været helt regulær, og at brødrene Seebach i forbindelse med købet havde rådgivere ved deres side.

Rasmus, 38, og Nicolai Seebach, 41, har også kastet deres kærlighed på en 827 kvadratmeter stor byggegrund i Hellerup.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Der bygges på livet løs på denne grund, som Seebach og Lasse Søndergaard Pedersen sidste år købte for 8,3 mio. kr. (Foto: Thomas Laursen)

Byggegrunden købte de sidste år gennem et anpartsselskab for 8,3 millioner kr., og gravearbejdet er netop nu i fuld gang. Også i det projekt har Lasse Søndergaard Pedersen en stor aktie – han ejer nemlig en tredjedel af selskabet, der har købt grunden.

Rasmus Seebach har ifølge Ejendomswatch sammen meden række store investorer købt sig ind i et stort boligprojekt ved Skovshoved Havn – et projekt til over 175 millioner kr. Det har han dog gjort uden om sit ejendomsselskab.

Sponsoreret indhold