Nyheder24. oktober 2018

Formuen vokser: Gryn til Rasmus

Musikken har gjort brødrene Nicolai og Rasmus Seebach styrtende rige – og deres formue fortsætter bare med at vokse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rasmus_seebach.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Succes er lig med penge.

Stor succes er lig med mange penge.

Og netop et gigantisk talent for at lave god popmusik samt adgang til en enorm pengetank i anpartsselskabet Top Notch Invest betyder, at brødreparret Nicolai og Rasmus Seebach kan leve præcis det liv, de ønsker.

41-årige Nicolai og 38-årige Rasmus Seebach ejer hver en halvdel af Top Notch Invest, hvor formuen i løbet af det seneste regnskabsår voksede med over 50 procent, så der nu er sparet over 12,6 millioner kr. op.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_seebach_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Familien Seebach: Mor Karen med sønnerne Rasmus og Nicolai samt datteren Marie, som er marketingchef i pladeselskabet Universal. (Foto: Dan Mariegaard)

Ejendomsinvestering

Beløbet havde været mange gange større, hvis ikke brødrene gennem årene havde hævet masser af penge til forbrug og dyre boliger.

I 2013 betalte Rasmus 8,2 millioner kr. for en 239 kvadratmeter stor villa i Danmarks dyreste kommune Frederiksberg. Alt i villaen blev revet ud, boligen blev totalrenoveret, og den kan formentlig sælges for mellem 20 og 30 millioner kr. i dag. Der blev i forbindelse med købet tinglyst et lån på 4,9 millioner kr. i ejendommen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_seebachs_villa_paa_frederiksberg.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Istandsættelsen af Rasmus Seebachs villa på Frederiksberg har betalt adskillige håndværkeres årsløn. Ejendommen kan formentlig sælges for over 20 mio. kr. (Foto: Thomas Laursen)

Nicolai Seebach betalte for et par år siden 15,5 millioner kr. for en villa på 410 kvadratmeter i Holte. Nicolai har modsat sin lillebror lånt alt, hvad den kan trække, til blandt andet en ny carport. Der er i hans hus tinglyst en gæld på 22 millioner kr. – fordelt på to kreditforeningslån.

I år har Rasmus og Nicolai købt sig ind i det underskudsramte S & S Ejendomsinvest, der, som navnet siger, investerer i fast ejendom.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus-seebach.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Rasmus Seebach og Julie Teglhus blev for snart to år siden forældre til Holger. (Foto: Dan Mariegaard)

Præcis hvor rige Seebach-brødrene er blevet på deres musik, bliver opklaret, den dag de inviterer SE og HØR indenfor for at fremvise deres årsopgørelser fra SKAT. Indtil da må deres fans leve med visheden om, at brødrene intet mangler – og når popduoens værdier tælles op, råder de begge over et pænt tocifret millionbeløb.

Sponsoreret indhold