Se billedet: "X Factor"-Bea springer ud som model

Foto: Dan Mariegaard

Med hårdtslående rim, twerkende numser og "her kommer jeg"-attitude tog Maria og Bea Danmark med storm, da de i foråret deltog i den første omgang af "X Factor" på TV2.

De to bedste veninde måtte dog under tragiske omstændigheder pludseligt forlade sangshowet, da Beas far døde torsdag den 28. marts, hvor de skulle optræde i "X Factor" dagen efter.

Naturligvis besluttede pigerne at forlade hitprogrammet. Det til trods for at de af flere bookmakere var blandt favoritterne til at nå til finalen.

Siden da har det været meget stille omkring de to rappende gavflaber - men! Nu er der endelig nyt fra deres hånd.

Artiklen fortsætter under billedet...

Maria og Bea gjorde comeback til finalen i "X Factor", hvor de indtog scenen med en twerkende Sofie Linde i midten (Foto: Thomas Laursen)

Den ene halvdel af den dynamiske due ser i hvert fald ud til at klare sig rigtig godt. Det drejer sig om Bea Sarockaita.

Hun er nemlig blevet hyret til at være model for det store, internationale sportsmærke Reebok. 

Og man må sige, at gymnasieeleven fra Sønderjylland formår at udføre opgaven til perfektion. Det er i hvert fald ikke til at se, at Bea - så vidt vi ved - ikke har lavet den slags modelarbejde før.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Reebok, Linear Logo Range

Et opslag delt af 3ea (@beakaite) den

Vi er ikke de eneste, som er imponerede over Beas evner foran et kamera som model. Det er hende tidligere mentor Oh Land også, ser det ud til.

På netop Instagram har "X Factor"-dommeren kommenteret "Babe" til sin lærlings billede. Man må altså gå ud fra, at Beas sangcoach er stolt.

Se det allerførste interview med Bea lige her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close