Kendte 31. maj 2019

"X Factor"-deltager hitter vildt med video fra sidste skoledag

Sidste skoledag er ikke kun en stor ting for landets 9. klasses elever - også i gymnasiet gør 3.g'ere landet over en dyd ud af at markere det. En af dem er den tidligere "X Factor"-deltager Mads Christian Lyhne, som sammen med sin klasse hitter vildt på YouTube
Foto: Claus Poulsen)

Hvem kan ikke huske sin sidste skoledag, hvor karamellerne fløj om ørene på udklædte teenagere? I gymnasiet markerer man enden på skoleåret på en noget anden måde - det gør den tidligere "X Factor"-deltager Mads Christian Lyhne i hvert fald.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den charmerende gut deltog i sangkonkurrencen i 2016, hvor den dengang 16-årige fyr fik teenagepiger landet over til at dåne. Det musikalske talent rakte dog kun til en sjette plads.

Til gengæld kan Mads Christian nu glæde sig over, at han nok en gang bliver set på af flere tusinde mennesker. Denne gang er det dog ikke i bedste sendetid på DR1.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Claus Poulsen

Mads Christian deltog i "X Factor" i 2016 (Foto: Claus Poulsen)

På YouTube har han sammen med sin klasse på Gammel Hellerup Gymnasium lagt en musikvideo ud for at markere, at de nu er færdige med undervisningen og kun mangler at gennemføre eksamenerne, før de kan kalde sig studenter.

En video, man måske skulle tro, primært var interessant for eleverne på det nordsjællandske gymnasium, der ville se videoen. Det er dog ikke tilfældet.

I skrivende stund er videoen blevet set mere end 400.000 gange, og det vælter også ind med kommentarer. Mads Christian har været med til at skrive sangen.

Se den vilde musikvideo her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Den nu 19-årige charmør fungerer da også som blikfang flere gange i videoen. I starten har han blandt andet et langt solostykke, hvor han synger alene uden resten af klassen.

Man er ikke i tvivl om, hvor 3.F er fra. Fra start til slut flasher de kommende studenter flittigt dyre biler, både og overdådige huse.

Mads Christian derimod benytter sig af et noget mere afdæmpet transportmiddel, som dog er rasende populært. Han fræser rundt på et af de elektriske løbehjul, som lige nu er overalt i København.

Udover den karikerede sang og musikvideo om sidste skoledag har Mads Christian holdt fast i musikken siden "X Factor". I marts i år udgav han EP'en "Naiv", som ikke fik de bedste anmeldelser.

Så har modtagelsen af hans sang fra sidste skoledag været noget mere positiv, kan man vist roligt sige.

Se Maria og Bea sætte SE og HØR journalist helt på plads:

Sponsoreret indhold