Kendte29. april 2019

Maria og Bea ramt af nyt dødsfald

"X Factor"-stjernerne Maria og Bea er på tragisk vis blevet ramt af et nyt dødsfald. Der er tale om Beas morfar, som er død
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20190221_pg_x_factor_0210.jpg
 Foto: Peter Grosen

Hele Danmark fik to nye darlings, da Maria og Bea tonede frem i "X Factor". Raptøserne blev dog på tragisk vis nødt til at forlade sangshowet, da Beas far døde af en hjerneblødning.

null

Nu er ghettotøserne blevet ramt af en ny tragedie. Beas morfar er nemlig død. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Maria og Bea skulle have optrådt til "Open By Night" i Holstebro, men grundet dødsfaldet er Bea taget til Litauen for at være med til at begrave sin morfar.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/x_factor_2019_tsl_20190301_1235.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Maria og Bea tog alle med storm i årets sæson af "X Factor" (Foto: Thomas Laursen)

Det oplyser Ulrik Hinsch fra RW Event, som står for booking og koordinering af fredagens forestående koncerter.

- Det er både ærgerligt og synd for Bea, men i sådan en situation er der ikke andet for end at tage hensyn, og det gør vi, siger Ulrik Hinsch til Dagbladet Holstebro Struer.

Maria og Bea skulle have optrådt til "Open By Night" i Holstebro, men det er altså nu aflyst. De to stjerner in spe har også været nødt til at en række andre spillejobs.

- Det bevirkede, at vi måtte aflyse de diskoteksjob, de havde i weekenden og frem til den kommende weekend. Vi ved ikke, hvornår hun er tilbage, og om hun overhovedet bliver klar. Der er jo her ikke tale en kunstner, der bare stiller sig op på en scene og er klar. Disse X Factor-deltagere er helt nye og har aldrig prøvet at optræde på denne måde, lyder det fra Ulrik Hinsch til Dagbladet Holstebro Struer.

Erstatningen for Maria og Bea er allerede fundet. Gina Michaells træder til og overtager pladsen på scenen i stedet for de to raptøser.

De to rappende piger fra Sønderjylland blæste alle, der så "X Factor", bagover. Med deres vilde stil og "her kommer jeg"-attitude delte de i den grad vandene.

Nogen elskede dem, andre hadede dem. Men sikkert er det, at Maria og Bea gjorde den første sæson af sangshowet på TV2 til noget helt specielt.

Se det allerførste interview med Bea:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold