X Factor17. april 2019

Single-Kristian vælter sig i tilbud efter X Factor-sejren

Det flyder over med henvendelser i "X Factor"-vinder Kristian Kjærlunds indbakke, men sangprogrammet har indtil videre taget al fokus.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristian_kjaerlund_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I løbet af de sidste syv fredage har Kristian Kjærlund sunget sig ind i danskernes hjerter.

Den 23-årige horsensianer har tidligere fortalt, at han aldrig har haft en kæreste, men han behøver hverken kontaktannoncer eller Tinder.

Tilbuddene er nemlig kommet flyvene ind i indbakken helt af sig selv. Men programmet har fyldt for meget, så sangtalentet har endnu ikke taget affære.

- Jeg har villet fokusere 100 procent på "X Factor", så jeg har dårlig haft tid til andet. Det har været et pænt ikke nødvendigvis "nej tak", men ikke "lige nu" i hvert fald, der har været standardsvaret, fortæller jyden, som er blevet overrasket over den massive opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kristian_kjaerlund_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det vakte stor jubel, da den tidligere idrætstuderende gik i split på scenen. (Foto: Thomas Laursen)

- Det er svært at forholde sig til, men det er da megadejligt, at der er nogen, der sidder og har det sådan, siger Kristian, som dog foretrækker at møde sin potentielle hjertenskær i virkeligheden.

- Jeg har altid haft svært ved at forholde mig til, når man bare skriver frem og tilbage, og der ikke kommer et ansigt på. Hvis man får lov at møde mennesket, så det er lidt nemmere at forholde sig til, siger han.

Kristian Kjærlund så mildest talt meget overrasket ud, da Sofie Linde fredag aften udnævnte ham, som årets vinder af "X Factor".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kristian_kjaerlund_6.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

De tre finalister. Live måtte se sig slået ud først, mens Benjamin fik en andenplads. (Foto: Thomas Laursen)

Stadig surrealistisk

Dagen efter har sejren stadig ikke bundfældet sig hos den rolige jyde.

- Jeg forstår det lidt mere i dag end i går, men der skulle heller ikke så meget til, kommer det med et grin fra vinderen.

Efter konfettikanoner og kameraer slukkede, fejrede "X Factor"-holdet hans sejr på hotellet, hvor de boede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kristian_kjaerlund_4_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Thomas Blachman, 56, var stolt. Det skaldede sludrechatol havde fået hjælp af sin gamle "X Factor"-kollega Remee, som har været med til at skrive vindersinglen. (Foto: Thomas Laursen)

Men det blev ikke til den vilde fest for Kristian.

- Der var en stor efterfest på hotellet, hvor vi boede med alle deltagere og crewet, men for mit vedkommende blev det temmelig stille og roligt i det kaos, fortæller vinderen dagen derpå.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kristian_kjaerlund_5.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Familien heppede fra tilskuerrækkerne og stod klar til at give Kristian en vinderkrammer. (Foto: Thomas Laursen)

Sangstjernen in spe skulle nemlig være frisk til at give interviews og til at optræde foran hundredvis af mennesker i Rosengårdcenteret i Odense.

- Det var nervepirrende i starten at stå uden for de trygge "X Factor"-rammer med nogle sange, som jeg ikke haft så meget tid til at øve på det seneste. Men det gik rigtig godt, og alle var supersøde, så det var en kanon oplevelse, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kristian_kjaerlund_3_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Flere hundrede var dagen efter finalen mødt frem i Rosengårdcenteret i Odense for at høre "X Factor"-vinderen synge. Bagefter skrev han autografer. (Foto: Thomas Laursen)

Dropper uddannelsen

Da Kristian Kjærlund meldte sig til "X Factor", studerende han idræt og sundhed på Syddansk Universitet.

Den uddannelse har siden været sat på standby.

- Lige nu har jeg 100 procent fokus på musik, så må vi se i det lange løb, men umiddelbart bliver det ikke mere idræt.

Når "X Factor"-feberen har lagt sig, har de tidligere vindere haft svært ved at holde sig i rampelyset. Og det er den unge sanger fuldt ud klar over.

- Jeg tror, jeg passer på med at have for vilde forventninger. Lige nu tænker jeg bare på at lave det bedste materiale, jeg kan, og så må det tage mig derhen, det gør. Jeg er ikke så nervøs på den front.

Forløbig fører musikken ham til Ibiza, hvor han skal indspille en plade og til august skal han stå på scenen i bøgeskoven til Smukfest.

Sponsoreret indhold