Kendte10. april 2019

Se billedet: Daniel Agger viser sønnen frem for første gang

I januar måned kunne SE og HØR afsløre, at Daniel Agger er blevet far for tredje gang under lyssky omstændigheder. Nu deler boldstjernen for første gang et billede af sin senest ankomne søn
https://imgix.seoghoer.dk/daniel_agger_mikael_rieck.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Daniel Agger har på ingen måde travlt med at dele ud af sit privatliv. Det kom for alvor til udtryk, da SE og HØR i januar kunne afsløre, at den hårdttacklende fyr har fået sit tredje barn.

Billy, som sønnen hedder, kom til verden for knap et år siden. Men det er først nu, at den tidligere landsholdsanfører viser ham frem for sine mere end 400.000 følgere på Instagram.

Tilbage i januar bekræftede forsvarskæmpens kone Sofie Munthe Agger over for SE og HØR, at parret er blevet forældre til deres tredje barn. Hun fortalte i den forbindelse om, hvorfor de ikke havde slået den glædelige nyhed stort op på de sociale medier, som de fleste andre gør.

- Det er meget personligt, hvad man lægger op af sine børn på internettet. Nogen folk har lyst til at putte alt derind, og vi synes bare, at det skal vores børn selv bestemme, når de er store nok til det, sagde fru Sofie.

Nu har farmand Agger dog taget skeen i den anden hånd og delt et billede af lille Billy.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Han ved det allerede, skriver 34-årige Daniel Agger til billedet, hvor hans nyeste arving står med ryggen til. Selvfølgelig iklædt en Liverpool-trøje. Klubben som den skadesplagede stopper spillede fra 2006 til 2014.

Ingenting er overladt til tilfældighederne på det billedet. Billy har selvfølgelig fået sit navn på ryggen af trøjen sammen med tallet 5, som var det nummer, Agger senior spillede mere end 200 kampe med for den engelske storklub.

Billy bliver dog ikke vist helt frem for alle og enhver på Instagram. Det er formentlig ikke tilfældigt, at farmand først har trykket "klik" på sin iPhone, da den lille spirrevip vendte ryggen til.

Daniel Agger stoppede sin aktive karriere inden for kridtstregerne i 2016, da han spillede i Brøndby I.F. Han har i gennem sin karriere været enormt plaget af skader, som også førte til hans tidlige karrierestop i en alder af bare 31 år.

Det betyder selvfølgelig, at den tidligere benbrækker har masser af tid til at være far for Billy og hans to andre sønner, Jamie på ni år og Mason på fem. De er nok glade for, at farmand ikke bruger størstedelen af ugen på at løbe rundt og sparke til en bold.

Sponsoreret indhold