Fantastisk Daniel Agger-video: Fik første tattoo som 15-årig

Foto: Mikael Rieck

Der er efterhånden ikke meget plads tilovers til tatoveringer på Daniel Aggers overkrop. Store og små stykker blæk-kunst smyger sig fra kravebenet og ned over ryg, mave og helt ned til fingerspidserne på den elskede fodboldspiller. 

De er selvfølgelig lavet over en lang årrække - ja, faktisk over en 16-årig periode for at være helt præcis. For den tidligere Brøndby IF og Liverpool-spiller afslører nemlig i denne fabelagtige video, hvordan det gik for sig, da han fik sin første tatovering.

- Min første tatovering fik jeg, da jeg var omkring 15 år, mener jeg, på en skoletur til Paris. Det var ikke noget, jeg havde tænkt over tidligere, en ven og jeg gik bare ind i forretningen og sagde, det er det vi skal have. Og faktisk har jeg den stadig, så den var ikke så slem, fortæller Daniel Agger med et smil.

Baggrunden for videoen er, at Daniel Agger skal have lavet to nye tatovering af den kendte amerikanske tatovør Ami James, der forestiller den berømte Liver Bird. Fuglen er en blanding mellem en ørn og en skarv, og er det centrale motiv i den engelske storklub Liverpools logo.

Fuglen har Daniel Agger valgt at få tatoveret på det yderste led af pege- og ringfingeren under hans famøse fingertattoo YNWA. En tatovering som han også fortæller om i videoen. Bogstaverne står nemlig for "You'll never walk alone", som er sangen, der altid bliver sunget på Anfield stadion, Liverpools hjemmebane. 

Det er ikke første gang, at Daniel Agger og Ami James mødes. Sammen med Christian Stadil har de to herrer stiftet virksomheden Tattoodo - en hjemmeside som skal hjælpe folk med at realisere deres tattoo-drømme ved at koble dygtige tattoo-kunstnere sammen med helt almindelige mennesker, der ønsker en tatovering. Når det ønskede design er fundet, bliver kontakten mellem tatovør og kunde etableret.

Seneste er virksomheden også kommet med en app, som kan hentes her til IOS og Android. Og så kan du se videoen med Daniel Agger og Ami James herunder.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close