Sport 8. maj 2018

Daniel Agger: Køber luksusvilla i Spanien til 120 mio.

Den tidligere Brøndby-spiller og landsholdsanfører Daniel Agger har sammen med familien slået sig ned i sin 120 mio. kr. dyre villa i spanske Marbella.
Daniel Agger og Sofie Munthe Agger til bal hos dronningen i 2009
Daniel Agger og Sofie Munthe Agger til bal hos dronningen i 2009
(Foto: Dan Mariegaard)

Daniel Agger har sagt farvel til regnfulde Danmark.

Den 1. april flyttede den pensionerede fodboldmillionær Daniel Agger til Marbella i solrige Spanien. Hans hustru Sofie og børnene Jamie og Mason er ifølge folkeregisteret flyttet med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Indtil videre ejer Daniel Agger stadig et par lejligheder på Frederiksberg Allé i hovedstaden, hvor familien hidtil har boet.

33-årige Daniels kone Sofie Munthe Agger arbejder som indretningsarkitekt for akr-architects, som har tegnet parrets nye og fuldstændig enestående luksushjem i Marbella.

Den formidable villa, som er på 2500 kvadratmeter og breder sig over tre etager, er omgivet af en enorm japansk inspireret have med masser af terrasser, pool og vandbassiner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press)

Regnen silede ned, da Daniel Agger og Sofie blev gift i 2010, og regn på bryllupsdagen betyder som bekendt held. Brylluppet foregik i Hvidovre, hvor den tidligere fodboldspiller også har et værtshus. (Foto: All Over Press)

Privat bilpark i kælderen

Daniel Aggers spanske villa er vel nok det tætteste, man kommer den ultimative bolig.

Ejendommen, der siges at have kostet 120 millioner kroner, ligger højt hævet i det smukkeste landskab en halv times kørsel nordvest for Marbella.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: René Schütze)

Sofie - her med sin ældste søn jamie, der i dag er ni år. Hun arbejder som indretningsaarkitekt for firmaet, der har tagner familiens spanske hjem. (Foto: René Schütze)

I området – i luftlinje tre kilometer fra Middelhavet – er der masser af golfbaner, og Daniel Agger er kendt for også gerne at snuppe en tur på golfbanerne.

I huset er der syv soveværelser. I kælderen finder man motionsrum, vinkælder, en kæmpe spa, hjemmebiograf og en parkeringskælder med plads til ikke mindre end 11 biler – Aggers køretøjer omfatter blandt andet mærker som Ferrari og Lamborghini.

Det er et hjem, man ikke vil væk fra.

Du kan se alle billederne af Daniel og Sofies luksuriøse millionvilla i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold