Nyheder 12. juni 2016

Daniel Agger indrømmer misbrug: - Det er noget lort

Den tidligere fodboldspiller Daniel Agger indrømmer i et interview, at han i sin karriere har taget alt for meget gigtmedicin i perioder.
Foto: Mikael Rieck

Det kan godt være, at han har indstillet karrieren på grønsværen – men de sidste ord fra den tidligere forsvarsspiller Daniel Agger er bestemt ikke sagt.

I et interview med Jyllands-Posten fortæller Daniel Agger nu om et massivt overforbrug af blandt andet koffein- og gigtpiller. Misbruget betød blandt andet, at han i foråret 2015 både fik blackouts og timelange rysteture.

- Jeg har taget for meget gigtmedicin i min karriere. Det ved jeg godt, og det er noget lort, men jeg stoppede med det, fortæller Daniel Agger i interviewet med Jyllands-Posten.

Forsvarsspilleren var især påvirket under en kamp mellem rivalerne Brøndby og FCK i foråret 2015. Faktisk husker han ikke noget af 1. halvleg af Superliga-kampen, selv om han var på grønsværen i over halvdelen af tiden. Inden da havde han også talt ”sort snak” forud for kampen.  

Forbruget – og til tider overforbruget – af pillerne stoppede efter 10 år, fortæller Daniel Agger.

Daniel Agger fik sit helt store gennembrud på grønsværen, da han spillede i Brøndby fra 2004-2006. I alt spillede han 34 kampe. Forsvarsprofilen gjorde det så godt, at den legendariske engelske storklub Liverpool købte ham for svimlende 63 millioner kroner i januar 2006.

I Liverpool spillede landsholdsspilleren 175 kampe, før turen gik tilbage til Brøndby i 2014.

Se billeder af Daniel Agger i galleriet herunder:

Daniel Agger

Sponsoreret indhold