Nyheder11. oktober 2018

Daniel Agger inviterede til overdådigt pool party

Mikkel Kessler og Lea Hvidt blandt gæsterne, da Daniel Agger inviterede til eksklusivt pool party
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daniel-agger-sofie-munthe-a.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Hvad skal man med en villa i Spanien til i omegnen af 100 millioner kroner, hvis man ikke fra tid til anden holder en kæmpe fest for de 40 nærmeste venner.

Det gjorde den tidligere landsholdspiller og Liverpool-stjerne Daniel Agger og hans hustru Sofie Munthe Agger i den forgangne weekend.

Han rykkede i april i år til den lille by Benahavís nær Marbella i Andalusien med hustruen og sønnerne Jamie og Mason.

Her har de fået opført en sand pragtvilla.

Sofie Munthe Agger arbejder som indretningsarkitekt i akr-architects, som har tegnet parrets enestående hjem, der er på 2.500 kvadratmeter fordelt på tre etager og med en japansk inspireret have med masser af terrasser, pool og vandbassiner.

Og i weekenden fik den ikke for lidt under overskriften "Pool party 2018".

Her var blandt andre den tidligere mesterbokser Mikkel Kessler og hustruen Lea Hvidt samt den tidligere landsholdskollega Lars Jacobsen inviteret til en af den slags fester, man aldrig vil have slutter.

Daniel Agger har postet billeder fra de glade dage både på Twitter og Instagram, som du kan se herunder.

- What a day, what a night, what a weekend, skriver Agger, så man må tro, at festlighederne har varet flere dage.

Og når værten er Daniel Agger, så skal der selvfølgelig leges med en bold i en improviseret fodboldkamp på den flotte græsplæne ved Liverpool-ikonets fantastiske hus.

Af billederne fremgår, at vejret viste fra sin bedste side, så der kunne svømmes i poolen og slikkes solskin om dagen, mens gæsterne havde klædt om til middagen, hvor den blandt andet stod på alt godt fra havet tilberedt på en stor grill.

Dejligt at se, at fodboldmillionæren Daniel Agger ikke er bange for at bruge nogle af sine velfortjente skillinger på at nyde det gode liv og dele det med sine venner i stedet for som nogle Lotto-millionærer at købe fire nye hjulkapsler til bilen og sætte resten i banken.

Daniel Aggers spanske villa er vel nok det tætteste, man kommer den ultimative bolig. Ejendommen ligger højt hævet i det smukkeste landskab en halv times kørsel nordvest for Marbella. I området – i luftlinje tre kilometer fra Middelhavet – er der masser af golfbaner, og Daniel Agger er kendt for også gerne at snuppe en tur på golfbanerne.
I huset er der syv soveværelser. I kælderen finder man motionsrum, vinkælder, en kæmpe spa, hjemmebiograf og en parkeringskælder med plads til ikke mindre end 11 biler – Aggers køretøjer omfatter blandt andet mærker som Ferrari og Lamborghini.

Sponsoreret indhold