Schmeichel fik sin Laura: Kys mig skat

Sådan! Peter Schmeichels flotte scoring Laura von Lindholm blev forseglet med et kys foran kirken ved Strandvejen.

Sådan! Peter Schmeichels flotte scoring Laura von Lindholm blev forseglet med et kys foran kirken ved Strandvejen.

(Foto: Lars H. Laursen)

Regner det på jeres bryllupsdag, betyder dette velstand, lyder et gammelt ordsprog. Og hvis man skal tro det, får Peter Schmeichel og Laura von Lindholm således et ualmindelig rigt liv sammen.

Da gæsterne ankom til vielsen i Egebæksvang Kirke sidste lørdag mellem kl. 15 og 16, væltede det ned med regn. Men der var alligevel ingen sure miner at spore blandt gæsterne og brudeparret. Og da vielsen var forbi, og Schmeichel, 55, og Lindholm, 46, kunne kalde sig ægtefolk, forsvandt skyerne, og solen tittede frem.

 – Ja, vi blev gift. Jeg er et rigtig godt sted i mit liv, det er jeg, sagde Peter efter vielsen. Han kunne også fortælle, at der ikke er en bryllupsrejse planlagt endnu.

– Vi har ikke rigtig nogen planer, men vi tænker på engang til efteråret, så tager vi på en bryllupsrejse – men vi er ikke rigtig nået dertil endnu. Der sker lidt for mange ting i livet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hele den ”nye” familie. Fra højre mod venstre: Lola von Lindholm, Laura von Lindholm, sønnerne, Vitus, 12, Gustav på ni år, Peter Schmeichel, Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand, Cecilie Schmeichel, 29, med sin mand Joakim og Noah på fire år og Sofie på ét år. (Foto: Lars H. Laursen)

Dårligt vejr

Desuden afslørede Schmeichel, at han friede til Laura på en ganske romantisk måde – hvor vejret var lige så slemt som til brylluppet.

– Jeg friede til hende, og det var den sang ”The Girl Is Mine” (af Michael Jackson, red.), og der var vejret endnu værre end det her. Det regnede ikke, men det blæste simpelthen så meget, sagde han.

Peter Schmeichel blev i 2013 skilt fra sin kone gennem 31 år, Bente. Laura har været gift to gange tidligere, med Allan Schultz og Jørgen Andersen.

Se flere billeder fra Peter Schmeichel og Laura von Lindholms bryllup i galleriet herunder:

Schmeichel fik sin Laura: Kys mig skat

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere ved at klikke her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close