Kendte19. februar 2019

Datter planlægger Schmeichels bryllup

Det er Cecilie Schmeichel, der planlægger farmand Peters bryllup. Og datteren afslører, at det er farmand, der har flest ønsker til, hvordan brylluppet skal være. Hans kommende hustru er mere rolig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_schmeichel_og_laura_von_lindholm_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
Der venter kirkeklokker og bryllupstale for 55-årige Peter Schmeichel og hans ti år yngre kæreste, model og skuespiller Laura von Lindholm. Parret annoncerede således for nylig, at de skal giftes.
Og nu fortæller Peter Schmeichels datter Cecilie, at det er hende, der er godt i gang med at planlægge farmands store dag.
Til B.T. fortæller hun, at hun er godt i gang med bryllupsplanlægningen, og så afslører hun også, at deter farmand, der har flest ønsker til, hvordan den store dag kommer til at se ud. - Min far er den, der har flest ønsker til, hvordan brylluppet skal være - Laura er mere rolig, siger Cecilie Schmeichel til B.T. Artiklen fortsætter under billedet...
https://imgix.seoghoer.dk/peter_schmeichel_cecilie_schmeichel_og_bente_schmeichel_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)
Cecilie Schmeichel fotograferet sammen med Peter og Bente Schmeichel. Foto: Kaspar Wenstrup - For nyligt har vi ændret kurs fra et mere casual bryllup. Det passer bedre til lokationen, og pludselig voksende gæstelisten, siger Cecilie Schmeichel og tilføjer, at gæstelisten på ganske kort tid voksede fra 160 til 200 mennesker, og at parret derfor måtte sande, at den oprindelige idé om et stille og roligt bryllup nok ikke passede til gæstelisten.
Forlovelsen fandt sted under en ferie på Maldiverne, hvor Peter Schmeichel og Laura von Lindholm hen over nytår nød hinandens selskab og det krystalklare vand. Ifølge SE og HØRs oplysninger var det selve nytårsaften, at ”The Great Dane” friede til den rødhårede skønhed. Parret har altså gået med den søde hemmelighed i en måneds tid, inden de valgte at dele den glædelige nyhed med offentligheden. Det skete på Instagram, hvor det kommende ægtepar begge jublede over den glædelige forlovelse:
– Hun sagde ja. Det gør mig til den heldige af os, jublede målmandslegenden, mens hans kommende brud også var ved at boble over af kærlighed på det sociale medie:
– Mit lys, min elskede ... Ja, ja, ja! JA, skrev Laura von Lindholm, mens hun med et smil viste sin glitrende ring frem på instagram.

Sponsoreret indhold