Kendte31. august 2015

Se billederne: Sarah tabte halvdelen af sin vægt - ved at droppe én fødevare

Britiske Sarah Turner havde længe drukket alt for meget cola – og da hun langt om længe droppede drikken, raslede kiloene af hende. Faktisk tabte hun halvdelen af sin vægt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_turner.jpg
 YouTube

Alt for længe havde britiske Sarah Turner haft en dårlig vane. Og vanen havde tilmed sat sit præg på den unge kvinde fra Birmingham, England.

Vægten var således krøbet op på hele 111 kilo, og hverdagen var ikke længere en dans på roser.

- Jeg var altid træt og havde ingen energi, fortæller Sarah Turner ifølge NY Post.

Derfor besluttede Sarah Turner for et år siden, at den dårlige vane skulle være fortid. Og dét gav pote.

https://imgix.seoghoer.dk/sarah_turner.jpg
 YouTube

Sarah Turner, inden hun droppede colaen.

Kiloene begyndte nemlig at rasle af hende – og i dag har den 27-årige kvinde tabt imponerende 50 kilo blot ved at droppe sin usunde vane.

Vanen hed Coca-Cola og hver dag kunne Sarah Turner sætte omkring fire liter af den søde drik til livs. Det betød med andre ord, at hun hver dag fyldte kroppen med intet mindre end 424 gram rent sukker.

Så det giver faktisk rigtig god mening, at vægten begyndte at dale, da hun fjernede den usunde drik fra køleskabet – og i stedet begyndte at slukke tørsten i vand.

Vægten er i dag endt på sunde 57 kilo, og derudover er Sarah, der er mor til tre, gået hele otte størrelser ned i tøj.

https://imgix.seoghoer.dk/sarah_turner_1.jpg

Sarah Turner med de gamle bukser, som hun bestemt ikke kan passe mere.

- Jeg var helt sikkert afhængig af cola. Jeg kunne simpelthen drikke det hele dagen lang og tænkte slet ikke over, hvilken effekt det havde på min krop, siger Sarah Turner, der i dag kan mærke de gavnlige effekter af, at cola er skiftet ud med postevand:

- Nu kan jeg tage mine børn med i parken og løbe rundt og lege med dem. Jeg har masser af energi. Jeg elsker at gå ture over det hele, noget jeg aldrig gjorde før.

- Og jeg kan faktisk også lide at shoppe efter tøj – nu kan jeg nemlig passe de normale størrelser, lyder det glad fra Sarah.

Sponsoreret indhold