Kendte28. januar 2015

Se billederne: Modellen Tess skriver verdenshistorie

Buttet kvinde har skrevet kontrakt med stort modelbureau
Af af

Se billederne: Modellen Tess skriver verdenshistorieEn model skal både være høj og åleslank - ellers kan og vil modelbureauerne ikke bruge hende.

Sådan opfatter de fleste nok modelindustrien, men det har denne amerikanske kvinde ændret.

For 29-årige Tess Holliday fra Los Angeles har netop skrevet kontrakt med ét stort modelbureau - og dét til trods for at den buttede pige altid har fået at vide, at hun både vejede for meget og var for lav til nogensinde at få sin modeldrøm opfyldt.

LÆS OGSÅ: Dette pars vægttab får dig til at tabe næse og mund

Tess Holliday har tilmed prydet flere sider i den italienske udgave af modemagasinet Vogue, lige som hun har stået model for utallige store modelhuse. Torsdag den 22. januar skrev hun så kontrakt med det store modelbureau MiLK Model Management.

Normalt ser modelbureauer helst, at buttede modeller - de såkaldte 'plus size'-modeller - er omkring 173 centimeter høje og bruger størrelse 40-48 i tøj. Så med en højde på 165 centimeter og en tøjstørrelse 54 slår Tess Holliday alle rekorder.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Her er hunden Dennis' fantastiske forvandling

- Det er banebrydende. Det er en milepæl. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne nå hertil, siger den 29-årige model til NY Daily News.

Tess Holliday begyndte sin karriere på de sociale medier, hvor der hele tiden kom flere og flere følgere på hendes Facebook- og Instagram-profil. I dag følger henholdsvis 624.000 og 308.000 den buttede pige fra Los Angeles. Det var også via de sociale medier, at det store modelbureau MiLK Model Management fik øje på den buttede model og besluttede sig for at skrive kontrakt med hende:

LÆS OGSÅ: Se billederne: Samathas vilde vægttab

- Jeg begyndte at følge hende og så, hvor mange følgere hun havde - mange flere end andre modeller. Hun er så vigtig en rollemodel for rigtig mange kvinder, siger MiLk Model Managements direktør, Anna Shillinglaw.

Se billeder af Tess Holliday her:

Sponsoreret indhold