Se billederne: Dette pars vægttab får dig til at tabe næse og mund

Robert og Jessica Foster lagde stilen om - og det kan ses. Her er parret i 2011

Robert og Jessica Foster lagde stilen om - og det kan ses. Her er parret i 2011

Foto: FacebookLænge havde Robert og Jessica Foster spist alt for meget og lavet for lidt. Og den usunde livsstil havde sat sit præg på det amerikanske par fra Boulder, Colorado, USA.

Robert havde således nået en kampvægt på 148 kilo, mens badevægten viste 130 kilo hos Jessica.

Men lige inden Jessica fyldte 30 år i marts 2012, besluttede parret efter en alvorlig samtale en aften, at der skulle ske noget - de ville lægge deres stil om for både at tabe sig og for at være et godt forbillede for deres fire børn.Det amerikanske par, før de besluttede at lægge den usunde stil på hylden (Foto: Facebook)
Robert og Jessica efter deres vilde vægttab (Foto: Facebook)Jessica og Robert valgte at lægge deres stil om efter en alvorssnak en aften i 2012 (Foto: Facebook)Robert blev så vild med at løbe, at han i år gennemførte et maraton! (Foto: Facebook)


Og man må sige, at den ændrede livsstil har sat sit præg på det unge par, som har tabt sig imponerende 127 kilo til sammen, skriver det amerikanske medie CNN.

Jessica Foster var den første til at for alvor at droppe sukkeret og i stedet skrue op for motionen. Hun begyndte til zumba, og efter få uger havde hun allerede tabt syv kilo, hvilket var med til at få motivationen skruet endnu mere i vejret.

Robert havde lidt begyndervanskeligheder ved at finde den sunde livsstil frem, men efter noget tid var han også opsat på at nå sit mål om at tabe sig - og han begyndte at gå til tennis og løbe ture.

Snart var Robert så bidt af løberiet, at turene rundt i nabolaget ikke var nok til at stille hans sult. Han deltog i flere løb - både fem og ti kilometers. Imens raslede kiloene af ham.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i vildt vægttab

LÆS OGSÅ: Her er de kendtes vilde vægttab

LÆS OGSÅ: Vægttabs-chok i Tattoo Salonen

I maj i år løb han så sit første maraton.

Parret lagde også deres kostvaner op og skrev udførligt ned, hvor mange kalorier de indtog. De sørgede for at gå uden om både chips- og slikhylderne for ikke at lade sig friste. De puttede i stedet flere grøntsager, frugt og fisk i kurven.

I dag har parret tilsammen tabt 127 kilo, og de har aldrig været mere lykkelige:

- Jeg elsker mig selv. Jeg kan lide, hvad jeg ser i spejlet. Jeg ved, at der stadig er arbejde foran mig, men jeg er en anden person nu, end jeg var før, siger Jessica til CNN.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close