Kendte1. juli 2015

Du får et CHOK, når du opdager dette pars hobby

Kæresteparret Leonardo og Victoria har chokeret det meste af verden med deres livsfarlige (og på én måde også fascinerende) hobby
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pae3_0.jpg
 Leonardo Edson Pereira
De fleste kærestepar nyder måske en tur i biffen, en god middag eller en fed koncert – men for kæresteparret Leonardo Edson Pereira og Victoria Medeiros Nader skal der langt mere spænding til, før at de for alvor har det sjovt.
Parret elsker således at udfordre hinanden med livsfarlige kravle- og vandreture til blandt andet Brasiliens Pedra de Gavea-bjerg, som disse hårrejsende billeder viser.
Og det er nok ikke så overraskende, at folk på de sociale medier kalder parrets hobby for både ”vanvittig” og ”hjernedød”.
https://imgix.seoghoer.dk/par4.jpg
 Leonardo Edson Pereira
Det handler om at holde godt fast, når Leonardo og Victoria dyker deres fælles hobby. Foto: Leonardo Edson Pereira
https://imgix.seoghoer.dk/par.jpg
 Leonardo Edson Pereira
Ét forkert greb, og der venter Leonardo et fald på mere end 800 meter. Foto: Leonardo Edson Pereira
https://imgix.seoghoer.dk/par2.jpg
 Leonardo Edson Pereira
Det handler om at holde fast. Foto: Leonardo Edson Pereira Billederne viser 23-årige Leonardo og 18-årige Victoria, der dingler i én arm 800 meter over jordoverfladen, og selvom det er en livsfarlig hobby, er det ikke svært at spore smilene hos det unge par. - Jeg elsker at leve på kanten. Jeg ved, at folk synes, det er farligt og dumt, men det får mig til at føle mig i live, siger Leonardo ifølge det britiske medie Metro.
- Man er virkelig højt oppe, og jeg hænger der bare ved at bruge mine kræfter. Jeg stoler på, at jeg ikke mister balancen, siger Leonardo, der dog erkender, at det tog ham et ”par ture”, før han følte sig helt sikker på klipperne. - Den anden gang, jeg hang udover klipperne, følte jeg mig mere sikker. Én gang skar jeg min arm og måtte hive mig selv op. Det er dent eneste tidspunkt, jeg har været nervøs.

Sponsoreret indhold