Sarah Grünewalds søn fylder 3: Havde svær start på livet

Foto: Thomas Laursen

I lejligheden hos Sarah Grünewald er der i dag væsentligt mere fest og farver, end der normalt er. Sønnen Luis har nemlig fødselsdag og fylder tre år.

Den lille fyr bliver naturligvis fejret i stor stil med gaver og alt, hvad der hører til. Også farmand Rasmus Backhaus er med til at fejre, selv om han og Sarah fornyligt annoncerede deres skilsmisse. Det kan man se på Sarahs Instagram-profil.

I dag er alt naturligvis liv og glade dage med boller, lagkage og masser af gaver. Men helt så let var livet ikke for lille Luis, da han kom til verden for tre år siden.

"Vild med dans"-værtens søn er nemlig født med en læbespalte, hvilket betyder at hans overlæbe ved fødslen havde et stort hak.

Artiklen fortsætter under billedet...

Som man kan se på billedet, havde Luis en ret voldsom læbespalte. Men det stoppede naturligvis ikke Sarah Grünewald fra at elske ham.

I august 2016 blev Luis så opereret for første gang, da han var bare fem måneder gammel. Den lille knægt måtte igennem i alt tre operationer for at få fikset sin læbe.

Modige Luis kæmpede sig dog i gennem de mange operationer, og i dag er hans dobbelte læbespalte helt væk. Man kan faktisk nærmest ikke se, at han har haft det.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Kleiner Maus

Et opslag delt af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) den

Trods den hårde start på livet med flere operationer, er Luis i dag en glad og livlig dreng. Det kan tydeligt se på Sarah Grünewalds Instagram, hvor hun flittigt deler ud af sønnike.

I nat kunne man se, at den dygtige TV-vært sad vågen længe for at ordne en gave i anledning af Luis' fødselsdag. Han skulle selvfølgelig have en lille bil.

Sarah havde dog en anelse svært ved at samle den hvide mini udgave af en Mercedes. Til sidst lykkedes det dog, og i dag cruiser Luis formentlig glad rundt i lejligheden.

Til Zulu Awards lod Sarah Grünewald og Christiane Schamburg-Müller nogle andre passe deres børn:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close