Hovsa! Sarah Grünewald i blodigt tampon-uheld

Sarah Grünewald afslører, at livet som model langt fra er så glamourøst, som man tror.

Sarah Grünewald afslører, at livet som model langt fra er så glamourøst, som man tror.

Foto: Dan Mariegaard

Vi er vant til at se Sarah Grünewald fremtone perfekt og poleret, når hun er "Vild med dans"-vært.

For nylig afslørede den 34-årige skønhed dog, at livet foran kameraet ikke altid er lige glamourøst. 

Da hun onsdag var gæst i P3-programmet "Danskerbingo" underholdt hun værterne Andreas Kousholt og Jacob Weil - og hele Danmark - med et modeljob, der endte ret så blodigt. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Weekend... staying in bed

Et opslag delt af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) den

Grünewald fortæller, at hun var 22 år, og hendes modelkarriere toppede, da hun landede et stort job hos et kendt undertøjsfirma. 

Det helt store maskineri var derfor rullet frem, da hun skulle skyde kampagnen i Hamborg, og der var to stylister, fire makeupartister, ti fotografer og 20 kunder på settet. 

- Jeg kommer ind, og jeg skal have det her meget sexede undertøj på. Jeg så superlækker ud. Jeg havde en stylist, der gik meget op i, at hver en syning på det her skulle være i orden. Vi snakker et kæmpe undertøjsfirma, så det var vigtigt, at alt sad, som det skulle. Vi går i gang med at skyde, og det hele går godt. Fotografen var okay lækker. Jeg står og flasher lidt frem og tilbage og giver den alt, hvad jeg kan, og stylisten kommer hen og siger: "To sekunder". Vi skal lige have ordnet nogle tråde, genkalder Grünewald i "Danskerbingo". 

Men de løse tråde ender i noget af en katastrofe-situation, fortæller skønheden: 

- Fotografen går ned i trussen. Han ordner nogle tråde. Jeg har glemt, at jeg har min menstruation. Stylisten tager fat i den blå tråd og hiver til. Her står stylisten så i Hamborg. Med min tampon i hånden. Midt på et hvidt gulv i et f*cking fotostudie i Hamborg. 

Det frække fotoshoot var på to sekunder forvandlet til et bizart blodbad.

- Jeg lignede en, der var blevet skudt i en James Bond-film. Der var f*cking blod over det hele, mand. Jeg gik fra at være super sild til at være et skudt rådyr. Det var det mest nederen, jeg nogensinde har prøvet, konstaterer "Vild med dans"-værten. 

Fotografen, der var fransk, fik hurtigt lige så røde ører som Grünewalds gennemvædede trusser. 

- Hold kæft, hvor var han sød og ydmyg. Og så var han helt rød i hovedet. Han var mere rød i hovedet end dig lige nu, Jacob (et af programmets værter, red.). Han tog det der store kamera ned, og så sagde han: "Excuse moi, Sarah". "People! We need five minutes, maybe ten". Så vendte han rundt og gik den anden vej, lyder det afslutningsvist fra Grünewald. 

Se Sarah Grünewald fortælle om episoden herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close