Sarah Grünewald scorer vildt job

Foto: Thomas Laursen

"Vild med dans"-værten Sarah Grünewald har haft en turbulent tid på det seneste. For nylig fortalte hun, at hun er blevet skilt fra sin mand gennem fem år, Rasmus Backhaus, men nu er der gode nyheder fra hendes hånd.

Den 35-årige mor har nemlig scoret sig et prestigefyldt job. Men vi skal dog ikke frygte, at vi ikke længere får den veldrejede skønhed at se på skærmen længere.

Sarah Grünewald er nemlig blevet det nye ansigt for make up-mærket Max Factor i Danmark. Det afslører hun på sin Instagram-profil.

- Jeg kan fortælle jer, og råbe højt og stolt, at jeg er det nye ansigt for Max Factor Danmark. Et brand, som jeg faktisk helt tilbage i mine spæde modelår, har drømt om at arbejde for, skriver TV-godten stolt.

Artiklen fortsætter under videoen...

Det nye job falder utvivlsomt på et tørt sted for TV2-baben. Sidste år kom det nemlig frem, at hun er gået personligt konkurs, og SE og HØR har tidligere kunnet fortælle, hvordan Sarah er havnet i voldsom gæld.

Og man må gå ud fra, at et mærke som Max Factor har haft den store pengepung fremme for at få den rapkæftede skønhed i stald.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus er blevet skilt efter fem års ægteskab (Foto: Aller Media)

I videoen, der er tilknyttet nyheden om hendes nye job, fortæller Grünewald om en oplevelse fra hendes liv som model. Der er talt om et undertøjsjob, hvor hun blev bagtalt af folkene bag fotoshootet.

Her blev "Vild med dans"-værtens krop svinet til, mens hun ikke var der. Og det gjorde hende særdeles ked af det.

- Når jeg gik på arbejde, var jeg bange. Jeg vidste, at når dagen var slut, så skulle jeg gå, og jeg var bange for, hvad folk så sagde om mig. Selv da jeg startede som TV-vært, der tog det mig to-tre år at stole på, at jeg var god nok, siger hun om den hårde oplevelse.

I dag er Sarah kommet ud på den anden side, og vi kender hende alle sammen som den glade og bramfri TV-vært, som byder seerne inden for på hele Danmarks dansegulv i "Vild med dans".

Se Sarah Grünewald og Christiane Schamburg-Müller i et sjovt interview:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close