Kendte11. september 2021

Robert Hansens voldsepisode får konsekvenser: Kan miste alt

Robert Hansen er færdig med foredrag, er blevet klippet ud af en film og mister ambassadørpost
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gennem det meste af sin voksentilværelse har han måttet acceptere, at trangen til alkohol og stoffer har betydet et farvel til roller og andet arbejde. For når man tager stoffer, falder hammeren ubønhørligt.

Og når man slår kvinder, falder den endnu hårdere. Så Robert Hansen, 41, må endnu engang erkende, at de indre dæmoner betyder et farvel til arbejde, i kølvandet på skandalen med Nynne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert_2.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Robert Hansen har ikke kun mistet en kæreste, men også sit job som følge af voldsepisoden. (Foto: Søren Jul Lamberth)

Skuespilleren er blevet fjernet som en af dem, man kan hyre til foredrag gennem bookingbureauet Tajmer. Dermed mister Robert en stor del af sine indtægter, fordi kendte som hovedregel får et pænt honorar for at holde foredrag.

Samtidig er han ikke længere ambassadør for Hjerteforeningen, der ellers fik Robert ind i folden i 2017 efter hans hjerteoperation. Om hans farvel til ambassadørposten hænger sammen med voldsepisoden med Nynne Larsen, ønsker foreningen dog ikke at oplyse, men ikke desto mindre kom meldingen, umiddelbart efter at Nynne lagde sit forslåede ansigt på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/robert_2_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Roberts mor, Liselotte, døde i 2013, og hans far, Mogens, kan heller ikke hjælpe sin søn ud af denne knibe. (Foto: Thomas Laursen)

Klippet ud

Forleden fik Robert endnu et stød fra filmverdenen.

– Super16-filmholdet, der optog en kortfilm med Robert Hansen i juni, har fulgt sagen om Robert Hansens vold mod sin tidligere partner tæt. Filmholdet har besluttet, at Robert Hansen bliver klippet ud af kortfilmen. Filmholdet har Super16’s fulde opbakning i beslutningen, og sagen bliver taget meget alvorligt. Super16 har nultolerance over for al voldelig adfærd, lød det fra Super16’s forperson, Teys Schucany.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/robert_1_2.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Tidligere har filmproducenten Regner Grasten, 65, altid stået klar til at hjælpe Robert, men om han kan eller vil hjælpe ham denne gang, er uvist. (Foto: Martin Høien)

Så for Robert betyder sagen ikke kun farvel til kæresten og den folkelige opbakning, han havde fået de senere år. Den betyder også farvel til indtægter og måske farvel til det skuespil, han elsker.

null

Sponsoreret indhold