Kendte26. august 2021

Nedturen fortsætter: Robert Hansen klippet ud af ny film

Robert Hansen har indspillet en ny westernfilm, men efter voldsskandalen har den danske filmskole Super16 valgt at fjerne ham fra projektet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Voldsanklagerne mod Robert Hansen har allerede kostet ham adskillige jobs, og nu må den 41-årige skuespiller vinke farvel til endnu et af slagsen.

"Kærlighed ved første hik"-stjernen er nemlig blevet fjernet fra den westernfilm, han har indspillet i samarbejde med den danske filmskole Super16.

Det bekræfter filmfællesskabets forperson, Teys Schucany, i et Facebook-opslag, der er blevet delt på Super16's officielle profil.

- Super16-filmholdet, der optog en kortfilm med Robert Hansen i juni, har fulgt sagen om Robert Hansens vold mod sin tidligere partner tæt. Filmholdet har besluttet, at Robert Hansen bliver klippet ud af kortfilmen, lyder det fra Teys Schucany, der fortsætter:

- Filmholdet har Super16’s fulde opbakning i beslutningen, og sagen bliver taget meget alvorligt. Super16 har nultolerance over for al voldelig adfærd.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210506_gko0095.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Nynne Larsen og Robert Hansen dannede næsten par i et år - med undtagelse af et kort brud på 12-14 timer i januar. (Foto: Gregers Overvad)

Den kommende westernfilm blev indspillet for kun en måned siden, men når den er klar til at blive set af et publikum, bliver det altså uden Robert Hansen på rollelisten.

Hvorvidt hans karakter bliver klippet ud eller erstattet af en anden skuespiller, melder historien ikke noget om.

Onsdag kom det frem, at Robert Hansen har sagt farvel til både posten som foredragsholder og rollen som ambassadør for Hjerteforeningen. Foreningen har ikke bekræftet, om det er den voldelige episode med den 25-årige realitystjerne Nynne Larsen, der har ledt til beslutningen.

Det er lidt over en uge siden, at Nynne Larsen kunne dele billeder på sin private Instagram-profil, hvor hun viser et blåt og forslået ansigt frem. Både Nynne og Robert Hansen har efterfølgende bekræftet, at de blå mærker stammer fra en voldelig episode på en ferie i Spanien.

Ifølge Robert Hansen var parret oppe at slås, mens Nynne Larsen forklarer, at hun slog fra sig i selvforsvar. Begge parter blev i forbindelse med episoden anholdt og fængslet i et døgn.

Nynne Larsen har ikke anmeldt Robert Hansen til politiet.

Det har ikke været muligt for SE og HØRat få en kommentar fra Robert Hansen angående den seneste udmelding fra Super16.

Sponsoreret indhold