Kendte24. august 2021

Efter brud med Nynne: Robert Hansen bryder tavsheden

"Den er jo helt gal", lydet det fra Robert Hansen på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Robert Hansen har for første gang delt noget på de sociale medier, efter ham og Nynne Larsen ikke længere danner par.

Den 25-årige realtitydeltager Nynne Larsen delte den 18. august et chokerende foto, hvor hun var helt forslået efter angiveligt at være blevet udsat for vold, og i samme omgang brød hun med den 41-årige "Kærlighed ved første hik"-stjerne.

Robert Hansen har ikke før nu givet lyd fra sig, om hvad han tænker om billedet eller bruddet. Men nu skriver han på sin Instagram-profil, at den er "helt gal".

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Se det her opslag og forstå at den er jo helt gal, skriver han kortfattet og henviser til et screenshot af en privatbesked, han deler på det sociale medie.

Beskeden, som kommer fra en kvinde, som kalder sig selv ALEXANNDRA på det sociale medie, skriver, at Nynne Larsen bruger Robert Hansen til at få følgere, og at det rystende billede skulle være en hævn for, at Robert Hansen endnu ikke havde friet til hende.

Robert Hansen uddyber i kommentarfeltet til sit opslag:

- Der er kun en, der har brug for hjælp her, og det er ikke mig. Stop med jeres lort og stop med at skrive om min søn I ved ikke en skid. Tænk I kan synke så lavt, skam jer, skriver han.

Nynne Larsen og Robert Hansen har offentligt været et par siden september sidste år - bortset fra 12-14 timer i januar, hvor de havde slået op for en stund.

SE og HØR har efterfølgende selv talt med Robert Hansen. Læs historien her.

Sponsoreret indhold