Kendte29. september 2022

Robert Hansens liv har IKKE været nemt: Den lange nedtur

Alkohol, stoffer og vold er blandt de ingredienser, der har formet Robert Hansens turbulente liv
Robert Hansen står endnu engang i midten af et værre postyr
Robert Hansen står endnu engang i midten af et værre postyr
 Foto: Aller Media

Han var en af de førende barnestjerner, men på den private front har Robert Hansens liv ikke ligefrem været noget, børn bør følge med i.

Tirsdag aften rykkede politiet ud til skuespillerens adresse i et boligområde på Frederiksberg. Det bekræfter flere vidner overfor SE og HØR.

Ifølge vidnerne var politiet på adressen fra 19.30 til 23, hvor de blandt andet ransagede hans lejlighed og kælderrum.

Den 42-årige skuespiller har også en sag om flere tilfælde af grov vold mod sin ekskæreste Nynne Larsen hængende over sig.

Tirsdagens strabadser i lejligheden er altså blot endnu et sving i en livsbane, der har taget adskillige op- og nedture for den tidligere så folkekære skuespiller.

KOKAIN OG ALKOHOL

Som så mange før ham måtte han indse, at berømmelsen har en bagside, når ens fejltrin når ud til hele Danmarks befolkning. Og fejltrin har der været mange af i Roberts liv.

Sammen med Sofie Lassen-Kahlke, 42, blev Robert Hansen i en tidlig alder offentligt eje, og det sled på den unge skuespiller, der havde benzin i blodet.
Sammen med Sofie Lassen-Kahlke, 42, blev Robert Hansen i en tidlig alder offentligt eje, og det sled på den unge skuespiller, der havde benzin i blodet.
 Foto: Dan Mariegaard

For som ung mand fik han smag for alkohol og kokain, og allerede som 19-årig – i 1999 – blev han første gang snuppet af politiet med kokain på sig, og det samme skete igen i september 2001, hvor pressen fik nys om, at han var blevet sigtet. Og så kørte historien om barnestjernens misbrug.

Synderegistret

– 22. september 2001: Den dengang 22-årige Robert bliver snuppet med kokain på sig.

– 2. november 2001: Pressen afslører sigtelsen.

– 22. december 2001: Robert bliver igen taget med kokain.

– 24. marts 2002: Robert bliver igen sigtet, da han ringer til en narkohandler, som politiet aflytter.

– April 2003: Misbrug udvikler sig til vold, da han under en druktur slår kæresten Mira Wantings ekskæreste, Bastian Møller.

– Juni 2003: Robert stikker Mira Wanting en på hovedet under et skænderi på diskotek Barfly.

– 15. april 2005: Robert sparker døren ind hos ekskæresten Mira Wanting. Det gav en dom for hærværk og en bøde på 5.600 kroner samt 10.000 for sagens omkostninger.

– 19. marts 2006: En video afslører, at Robert Hansen igen sniffer kokain. Samme dag indrømmer han, at han er i behandling for sit misbrug.

- September 2022: Robert Hansen er tiltalt for grov vold.

Der var også voldelige episoder, da Robert var kæreste med nu afdøde Mira Wanting. 
Der var også voldelige episoder, da Robert var kæreste med nu afdøde Mira Wanting.
 Foto: Claus Poulsen

I 2003 slog han under en druktur på Rosie McGee’s sin daværende kæreste Mira Wantings ekskæreste, Bastian Møller, og to måneder senere var det Mira selv, der måtte indkassere en flad af sin kæreste, der efter deres brud sparkede døren ind til hendes lejlighed.

For Robert blev det til en lang historie om afvænning, tilbagefald, flere skriverier og endnu flere grunde til at kigge lidt dybere i glasset. Det kulminerede, da han i 2006 blev snuppet for spritkørsel og fik frakendt kørekortet i tre et halvt år.

– Det er næsten overflødigt at sige, at jeg røg i kælderen igen, Men det var blevet mit liv, og på en eller anden bizar måde havde jeg affundet mig med, at sådan var det. Jeg kunne ikke komme ud af det, har Robert Hansen tidligere fortalt i bogen om sit liv, “Velkommen på forsiden”.

Episoden resulterede i seks uger på afvænning.

Vandt "vild med dans"

Med sin medvirken i “Vild med dans” i 2007 gav danskerne den unge skuespiller endnu en chance og tog ham atter til deres hjerter, og da hans hjerte sagde stop under en forestilling i Tivoli og sendte ham otte timer på operationsbordet, holdt danskerne vejret.

Danskerne fejrede Robert Hansen og dansepartneren Marianne Eihilt, 46, da de vandt “Vild med Dans” i 2007. 
Danskerne fejrede Robert Hansen og dansepartneren Marianne Eihilt, 46, da de vandt “Vild med Dans” i 2007.
 Foto: Jesper Sunesen

Et hjerteanfald kunne være endt frygteligt for Robert.
Et hjerteanfald kunne være endt frygteligt for Robert.
 Foto: Privat

FLERE VOLDSEPISODER

Robert Hansen har mange dæmoner at slås med. Dæmoner, der gang på gang sender ham ud i misbrug, vold og andre uheldige situationer. Som han selv siger i sin biografi:

Dramaet med ekskæresten Nynne Larsen gav endnu engang Robert en placering på forsiderne.
Dramaet med ekskæresten Nynne Larsen gav endnu engang Robert en placering på forsiderne.
 Foto: Gregers Overvad

– Jeg vil da helst, at jeg aldrig ender på forsiden igen. Men det kan jeg aldrig garantere. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at det aldrig skal komme dertil igen. Og jeg synes, det går godt. Men jeg har lært, at jeg aldrig kan sige aldrig, lød det i bogen, der udkom i 2009.

Et velvalgt forbehold, for i sommeren 2021 blev Robert igen forsidestof med voldsdramaet med ekskæresten, Nynne. Og vold er ligesom alkohol og stoffer ikke ukendt territorium for skuespilleren.

I slutningen af 2021 tjekkeder Robert Hansen igen ind i rehab, og lykken så ud til at vende for den skandaleombruste skuespiller, der tilbage i april glædestrålende afslørede over for SE og HØR, at han havde fundet en ny kvinde i sit liv.

Nu er der dog skår i gælden hos den skandaleombruste skuespiller. Han er således tiltalt for grov vold.

Sponsoreret indhold