Kendte12. april 2022

Nu viser Robert Hansen kæresten frem: - Vi har alle sammen en fortid

Efter en turbulent tid og et ophold på afvænning har Robert Hansen fundet kærligheden igen. Julie Starris fortæller, at parret er gode til at tage de svære snakke
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs det store interview med Robert Hansen og hans kæreste i det nye SE og HØR, der netop er udkommet

Kort efter Robert Hansen, 42, vendte hjem fra afvænning i december 2021, fandt han sammen med Julie Starris, 38.

Parret har været meget private, men har nu valgt at stå frem og fortælle om deres forhold, der før kun har været vist med to tallerkener ved middagsbordet og et enkelt foto, hvor man ser den blonde kvinde kysse Robert Hansen på kinden.

- Det var mit valg at holde det privat, da jeg har en lille datter. Det har været vigtigt for os at tage det stille og roligt for børnenes skyld, fortæller Julie Starris i et eksklusivt dobbeltinterview med SE og HØR.

Hun har en datter på tre og et halvt år, mens Robert Hansen er far til Herman på ni år.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/robert_1.png
 (Foto: Privat)

Robert Hansen har mødt Julie Starris gennem fælles venner. Foto: Privat

Julie Starris' familie har længe kendt skuespilleren privat, og i december mødtes de to så og talte sammen for første gang kort før jul, da Robert Hansen kom hjem fra afvænning i Middelfart.

- Det var bare det rigtige tidspunkt. Og så havde vi det perfekt sammen. Vi var begge et sted i livet, hvor det var på tide at komme videre, forklarer Julie Starris, der længe har stået alene med sin datter, der nu er hos sin far hver anden weekend.

Derefter gik det stærkt. Parret fejrede nytår sammen med begge børn, og har også talt om at flytte sammen i fremtiden.

- Vi prioriterer at tage det stille og roligt, fordi der er to børn involveret. Min datter har altid boet med mig og set sin far i perioder, og nu er det fast hver anden weekend. Og Herman har også været gennem en turbulent tid, siger Julie Starris.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/96487484-f89d-4f27-bfd7-4446ffc42845.jpg
 Privatfoto

Amors pil har atter peget på Robert Hansen, 42. Og for første gang i lang tid er kæresten nu næsten jævnaldrende. Privatfoto

Julie fortæller, at det kan være hårdt at være kærester med en, der som Robert Hansen oplever mange negative rygter og omtale i pressen, for eksempel om ekskæresten Nynne Larsen.

- Vi har jo alle sammen en fortid. Vi snakker meget om det er og rigtig gode til at italesætte det, hvis der er noget, der er svært. Men det har da været noget af en tilvænning, forklarer Julie Starris og fortsætter:

- Det er ikke noget, der kommer på tværs. Vi har et meget harmonisk forhold. Vi støtter hinanden og kan snakke sammen om alt.

- Det kommer meget nemt: Vi er der bare for hinanden.

Læs det store interview med Robert Hansen og hans kæreste i det nye SE og HØR, der netop er udkommet

Sponsoreret indhold