Nyheder15. oktober 2009

Robert Hansen: Karriere, kvinder og kokain

Skuespilleren har adskillige gange ramt forsiden på grund af sit turbulente liv, og nu fortæller han hudløst ærligt om det i sin selvbiografi
Robert Hansen har oplevet mere end de fleste, når det gælder kvinder og kokain, som han fortæller om i sin selvbiografi
Robert Hansen har oplevet mere end de fleste, når det gælder kvinder og kokain, som han fortæller om i sin selvbiografi
 Foto: Claus Poulsen

Når nu Robert Hansen lige har rundet et skarpt hjørne, da han fyldte 30 år den 5. oktober, så er det helt naturligt, at han også lige udgiver sin selvbiografi. Den udkommer den 5. november og har fået titlen "Velkommen på forsiden".

Der har Robert efterhånden været nogle gange, og det er ikke specielt på grund af hans storslåede skuespilkarriere, der indtil nu må siges at blive husket på grund af "Anja & Victor"-filmene. Hans storhedstid på forsiden af aviser og ugeblade kan han derimod takke sine kokainskandaler og -anholdelser for.

Selvfølgelig handler en stor del af selvbiografien også om det. I alle tilfælde hvis man skal tro den arbejdstitel, som Robert gav bogen, da han begyndte at skrive. Han ville nemlig have kaldt den "Robert uden filter - karriere, kvinder og kokain".

Retfærdigvis skal det dog siges, at ét virkeligt karrierehøjdepunkt har skaffet ham plads på forsiden. Det var, da han vandt "Vild med dans" sammen med Marianne Eihilt i efteråret 2007.

Sponsoreret indhold