Nyheder15. april 2015

Robert Hansen opereret i nat

Seneste nyt om skuespillerens pludselige ildebefindende
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/ac6028d944da445d9dab530096634a16.jpg
 Foto: Claus PoulsenDer er nyt omkring Robert Hansens ildebefindende tirsdag aften, som ser ud til, at have været mere alvorlig end de første meldinger.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Kørt på hospitalet

SE og HØR har netop modtaget denne officielle meddelelse:

Jesper Winge Leisner, der er Executive Producer på Dirty Dancing the Musical, har her til middag besøgt Robert Hansen på Rigshospitalet og kan meddele følgende:

Robert Hansen blev i går aftes indlagt på Rigshospitalet med en flænge i hovedpulsåren og har i nat undergået en stor og omfattende operation.

Robert er oppe nu og har det efter omstændighederne godt; han vil imidlertid forblive indlagt på Rigshospitalet til observation indtil videre.

"Det var en ordentlig omgang", siger en træt, men smilende Robert Hansen, "men det går den rigtige vej og jeg glæder mig til at komme tilbage til holdet og vores dejlige publikum".

Robert Hansen hilser alle der har henvendt sig og håber at publikum til de næste dages opførelse af Dirty Dancing i Tivolis Koncertsal, vil tage godt imod hans understudy, Jeff Schjerlund, der vil overtage hans plads, indtil han igen er fit for fight.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Jeg er blevet far

LÆS OGSÅ: Robert Hansens vanvittige gevinst

SE og HØR har tidligere i dag talt med Robert Hansens ekskæreste, Pernille Fredskild Thøgersen, der fortalte, at Robert har det godt.

- Han har det godt. Han har bare været småsyg, og det er det, der er årsagen. Han er udskrevet igen. Jeg er sikker på, at han ligger derhjemme og slapper af, sagde hun, men det er altså ikke tilfældet.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Forladt af kærestenSponsoreret indhold