Krimi12. juli 2023 (opd. 12. juli 2023)

Politiet bekræfter: Politiaktion hjemme hos Robert Hansen

Skuespilleren har endnu en gang haft besøg af ordensmagten
Robert Hansen var meget skuffet over dagens retsmøde, som blev udsat efter en halv time. Han så ellers frem til at få sagen ud af verden, fortalte han efter den kuldsejlede retssag.
Robert Hansens adresse fik i går besøg af politiet. Vidner så ham blive ført væk.
 Foto: Birger Storm

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Nu er den igen gal med skuespilleren Robert Hansen.

SE og HØR kunne tidligere i dag fortælle, at Robert Hansen, ifølge flere øjenvidner, i går blev ført væk af politi fra sin adresse på Frederiksberg.

Overfor SE og HØR klappede politiet fuldstændig i og ville hverken be- eller afkræfte, om de overhovedet havde været på adressen.

Piben har dog haft en lidt anden lyd, da Ekstra Bladet spurgte.

Overfor mediet bekræfter Københavns Politi nemlig, at de har været til stede på adressen i forbindelse med politiforretning.

De fortæller, det skete i forbindelse med en anmeldelse.

Politiet vil dog ikke afsløre, hvad anmeldelsen gik på, og om der er nogen anholdte eller sigtet i den forbindelse.

Sket før

Det er ikke første gang, ordensmagten kommer på besøg hos "Kærlighed ved første hik"-skuespilleren.

I maj 2022 kunne vidner fra hans opgang på Frederiksberg fortælle, at politiet mødte talstærkt op ved hans lejlighed midt på dagen.

– Der kom tre politibiler og et rugbrød (indsatskøretøj, red.), og lidt efter kom betjente ud med Robert Hansen, der var barfodet. Han havde tøj på, men bare tæer, fortalte en kilde dengang.

Dengang hverken be- eller afkræftede den skandaleombruste skuespiller, hvorvidt det var sket. SE og HØR har også forsøgt at kontakte Robert Hansen i dag for at høre gårsdagens politiaktion, men han er ikke vendt tilbage.

Robert Hansen har også en retssag hængende over hovedet, da han har flere anklager om simpel vold og et tilfælde af grov vold mod sig. Sagerne skulle angiveligt have forbindelse til ekskæresten Nynne Larsen, der tidligere er stået frem med voldsanklager mod den 43-årige skuespiller.

Sponsoreret indhold