Kendte3. august 2020

Porti de Rossi støtter Ellen DeGeneres efter anklager om giftigt arbejdsmiljø

De seneste måneder er bølgerne gået højt hos tidligere og nuværende ansatte hos Ellen DeGeneres. Nu tager hendes kone, Portia de Rossi bladet fra munden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega579134_035.jpg
 Foto: MEGA

Siden marts har der floreret grimme rygter om, at den 62-årige talkshow-vært Ellen DeGeneres ikke er så sød og rar, som de fleste går og tror, efter at komikeren Kevin T. Porter bad alle dele deres værste historie om værten.

Det har resulteret i, at showet nu er under efterforskning, og det fik Ellen DeGeneres til første gang selv at sætte ord på de grove anklager.

- Enhver, der kender mig, ved, at det er det modsatte af, hvad jeg tror, og hvad jeg håbede på vores show, skrev hun blandt andet i et brev til sine mange ansatte.

Og nu taler også talkshow-værtens kone, Portia de Rossi ud om de mange anklager.

- Til alle vores fans… Vi hører jer, skriver hun til et nyt billede, hun har postet på sin Instagram-profil, hvor der står: ”Jeg støtter Ellen”.

På billedet er der også skrevet to hashtags: ”#IStandWithEllenDeGeneres” og ”#IStandByEllen”.

Hendes post og opråb til sine følgere om også at støtte Ellen DeGeneres kommer kun en enkelt uge efter, at det blev afsløret, at ”The Ellen Show” er under efterforskning.

Ifølge Ellen selv, så har hendes stilling som showets vært gjort, at hun ikke altid har kunne vide, hvad der sker i bygningen og omkring hendes ansatte, men at hun ”stolede på, at andre kunne gøre deres job, som de vidste, jeg gerne ville have det gjort”, lød det fra hende i brevet.

Ifølge en kilde tæt på værten, så har anklagerne ikke været nemme for hende at skulle forholde sig til.

- Hun er sur over, at folk er kommet frem og har delt de her negative historier, og hun føler sig svigtet. Hun ved godt, hun kan være streng nogle gange, men hun mener, hun arbejder hårdt og er meget kreativ, og at det er et privilegie at kunne arbejde for hende og være omkring hende, fortæller kilden.

null

Sponsoreret indhold