Ellen DeGeneres producere bad gæster rose tv-værten

Foto: MEGA

Den 62-årige talkshow-vært Ellen DeGeneres er kommet under luppen, efter at vilde rygter har floreret om et giftigt og usundt arbejdsmiljø.

 

Senest lød det, at hun allerede tilbage i 2013 fik sine ansatte til at meddele producerne til et australsk morgen-show, at de hverken måtte tale til hende eller kigge på hende.

Og nu er den altså gal igen.

For under efterforskningen af showet har flere kilder nu fortalt det amerikanske medie Page Six, at producere angiveligt insisterede på, at showets gæster skulle dåne over Ellen og rose hende.

To gæster, som ønsker at være anonyme, har fortalt mediet, at under deres forberedelse til interviewet hos Ellen, så blev de krævet at give hende komplimenter og give hende klap på skulderen.

 

- Komplimenter Ellen, fortæl hende hvor stor en fan du er af hende, lyder det fra kilden.

- De her gæster var jo allerede fans af Ellen, store fans, men så at få at vide, at du skal give hende endnu mere ros, det er bare underligt. Det burde du ikke blive fortalt… hvis du ser bort fra selve interviewene, så dåner de fleste fans alligevel over hende – uanset om de er gæster eller hendes nære venner, lyder det fra en anden kilde.

Der findes dog endnu ingen beviser for, at det var Ellen DeGeneres selv, der insisterede på det.

Talkshow-værten er under massiv kritik og nu også under efterforskning for et giftigt arbejdsmiljø. Foto: MEGA

Torsdag valgte den 62-årige talkshow-vært for første gang at udtale sig om kritikken, siden rygterne startede tilbage i marts måned, da komikeren Kevin T. Porter bad alle deres værste historier om hende.

- Som vi er vokset eksponentielt, har jeg ikke været i stand til at holde øje med alt og stolede på, at andre ville gøre deres arbejde, som de vidste, jeg ville have dem til at gøre det. Det er der tydeligvis nogen, der ikke har gjort, lød det blandt andet fra Ellen i et åbent brev om anklagerne.

"The Ellen DeGeneres Show" er blevet vist på amerikansk fjernsyn siden september 2003 og har i løbet af 17 sæsoner produceret mere end 2.700 epsioder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close