Ellen DeGeneres under efterforskning efter anklager om dårligt arbejdsmiljø

Trods en Golden Globe i hånden, så er det næppe priser hun vinder lige i øjeblikket.

Trods en Golden Globe i hånden, så er det næppe priser hun vinder lige i øjeblikket.

Foto: MEGA

Gennem de seneste måneder har der floreret rygter om, at den 62-årige talkshow-vært Ellen DenGeneres ikke er så sød og behagelig, som hun giver sig ud for på tv, når hun interviewer de store Hollywood-stjerner.

 

Tilbage i marts måned lød det fra den amerikanske komiker Kevin T. Porter, at ”hun er berygtet for at være et af de ondeste mennesker i verden”.

Med sin kommentar fik han andre til at dele deres vildeste og ondeste historie om talkshow-værten – og det fik bølgerne til at gå sin gang.

Fra flere lød det, at Ellen ofte går langt over stregen, når hun har sine berømte gæster i studiet – særligt dengang, hvor hun fik sangeren Mariah Carey til at indrømme, hun var gravid.

Det fik kun bolden til at rulle sig endnu større, og i maj måned var der også en tidligere ansat, der fortalte om sine dårlige oplevelser.

Og det har nu resulteret i, at showet angiveligt er under efterforskning grundet mistanke om racisme og frygt på arbejdspladsen – det skriver The Sun.

Ifølge mediet Variety, så sendte Telepictures, som producerer showet, og Warner Brothers, som distribuerer showet, i sidste uge en e-mail til alle medarbejdere om, at de lige nu arbejder med et tredje firma i sagen.

Ifølge kilder, så vil virksomheden undersøge medarbejderforhold og ikke mindst snakke med både nuværende og tidligere ansatte.

Flere ansatte, der har valgt at sætte ord på arbejdssituationen, er fortsat anonyme af frygt for konsekvenserne. Ifølge dem er andre nemlig blevet fyret for mindre årsager som sygdom og omsorgsdage for at deltage i begravelser.

I "The Ellen Show" har talkshow-værten besøg af flere store Hollywood-stjerner gennem sine sæsoner, her er det Demi Lovato, der er i den varme stol. Foto: YouTube

The Sun har forsøgt at få en kommentar fra showets repræsentant, men de har endnu ikke hørt tilbage på henvendelsen.

Ellen DeGeneres selv har ej heller endnu kommenteret på hverken efterforskningen eller anklagerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close