Efter massiv kritik af giftigt arbejdsmiljø: Nu svarer Ellen DeGeneres igen

Foto: MEGA

Efter adskillige anklager om dårligt arbejdsmiljø præget af frygt og racisme, svarer den 62-årige talkshow-vært Ellen DeGeneres nu på kritikken.

Den populære tv-kendis lover i et brev til sine ansatte at ændre på det "giftige arbejdsmiljø". Det skriver THR, der har set brevet. 

I brevet tager Ellen DeGeneres ansvar for den ubehagelige arbejdsstemning og fortæller i samme omgang, at hun vil sørge for at "rette problemerne". 

- På første dag af vores show fortalte jeg alle på vores første møde, at "The Ellen DeGeneres Show" skulle være et lykkeligt sted - ingen skulle nogensinde hæve deres stemme, og alle ville blive behandlet med respekt. Naturligvis ændrede noget sig, og jeg er skuffet over at få at vide, at det ikke har været tilfældet. Og det er jeg ked af, starter Ellen brevet ud med.

- Enhver, der kender mig, ved, at det er det modsatte af, hvad jeg tror, ​​og hvad jeg håbede på vores show. 

- Som vi er vokset eksponentielt, har jeg ikke været i stand til at holde øje med alt og stolede på, at andre ville gøre deres arbejde, som de vidste, jeg ville have dem til at gøre det. Det er der tydeligvis nogen, der ikke har gjort, lyder de skrappe ord fra Ellen.

- Det vil nu ændre sig, og jeg er forpligtet til at sikre, at det her ikke sker igen.

I samme brev adresserer Ellen DeGeneres også de ansatte, der eftersigende har følt sig diskrimineret på jobbet. 

- Som en, der blev dømt og næsten mistede alt for bare at være den, jeg er, forstår jeg virkelig og har dyb medfølelse for dem, der bliver set anderledes på eller bliver uretfærdigt behandlet eller værre endnu: ignoreret, skriver hun.

Tv-programmets executive producer, Ed Glavin, der har været mål for dele af den massive kritik, er blevet fyret. Ifølge THR forventes flere af programmets ansatte også at blive opsagt.

Det er ikke mange døgn siden, at nye anklager om Ellen DeGeneres kom frem. Bizarre historier om, hvordan de ansatte ikke må tale til tv-værten er blandt andet blevet beskrevet af en af de ansatte på "The Ellen DeGeneres Show", Neil Breen, der til radiokanalen 4BC kunne fortælle, at ingen under nogen omstændigheder måtte henvende sig til stjernen, og at al kontakt foregik med showets producere.

Den historie fik distribueringsselskabet WarnerMedia til at påbegynde et efterforskning af Ellen DeGeneres og den arbejdsplads, hun har været med til at skabe

"The Ellen DeGeneres Show" er blevet vist på amerikansk fjernsyn siden september 2003 og har i løbet af 17 sæsoner produceret mere end 2.700 epsioder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close