Sindssyge krav afsløret: Så krævende er Ellen DeGeneres

Foto: MEGA

De seneste måneder har bestemt ikke været den 62-årige talkshow-vært Ellen DeGeneres bedste.

 

Anklager om, at hun har en ubehagelig væremåde, og der er et usundt arbejdsmiljø er haglet ned over hende, og senest lyder det, at hendes talkshow, ”The Ellen Show”, er under efterforskning.

Nu er der så dukket endnu en relativ skidt historie op om Ellen DeGeneres, og hvordan hun agerede helt tilbage i 2013.

Det skriver Page Six.

 For i 2013 skulle talkshow-værten nemlig deltage i et interview i den australske version af programmet ”Today”, og her forlyder det, at den 62-årige garvede tv-vært skulle have haft nogle relativt bizarre krav.

- Hendes producere tog os til side og sagde: ”Neil, ingen må tale til Ellen. Du må ikke snakke til hende, du må ikke henvende dig til hende, du må ikke kigge på hende”, lød det fra Neil Breen tidligere i denne uge på radiokanalen 4BC, hvor han selv er vært.

Kravet kom efter, at de ansatte allerede havde gået længder for at imødekomme hendes behov og flytte sofa-interviewet med hende mere end 712 kilometer fra, hvor de plejede at filme det.

- ”Hun kommer ind, hun sætter sig, hun snakker med Richard, og så vil Ellen gå igen”. Og jeg sagde sådan: ”må jeg ikke kigge på hende?”, jeg fandt det meget bizart, fortæller han.

Ifølge radioværten, så kontrollerede Ellen DeGeneres’ ansatte også, hvordan interviewet med hende skulle foregå – alt fra lyssætning til siddeplads.

Neil Breen kan i dag dog ikke sætte ord på, hvilken type person hun var, da han ”aldrig fik lov til at tale med hende”

- Jeg har ingen ide om, hun er en sød og rar person eller ej, hvor skulle jeg vide det fra. Men jeg kan fortælle så meget, at de mennesker hun arbejdede med, de gik på æggeskaller hele tiden, og det hele var bare helt vildt bizart.

- Vi var der for at lave et interview for at promovere, hvad hun gør, men du må ikke kigge på hende? Bliv lige realistiske en gang.

Pag Six har forsøgt at få en kommentar fra Ellen DeGeneres’ repræsentant, men de har endnu ikke fået svar på deres henvendelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close