Pengene vælter ind hos Helmig

54-årige Thomas Helmig er stadig rasende populær, og det smitter af på bundlinjen.

54-årige Thomas Helmig er stadig rasende populær, og det smitter af på bundlinjen.

(Foto: Thomas Laursen)

Thomas Helmig kan danse hele vejen til banken.

Popdrengen, der i snart fire årtier har smurt danskernes øregange, har ifølge de netop offentliggjorte regnskaber i firmaet The Annex ApS, som står for koncerter og festivaler, tjent 7,3 millioner kr. i det forgangne regnskabsår.

Når skattefar har taget sin del, er der godt fem millioner tilbage, og dem har Aarhus-flaben udbetalt til sig selv i udbytte, hvilket efterlader en formue på 4,6 millioner, som er marginalt større end sidste år.

I hans andet firma, HELMODICA ApS, som varetager indspilninger af musik, har der ikke været den store aktivitet, men der står altså 5,4 millioner til dårlige tider.

Noget af udbyttet er blevet omsat til mursten. Det er nemlig ikke længe siden, Thomas og hans hustru Renée Toft Simonsen, 54, investerede i endnu en ejendom til samlingen – et 237 kvadratmeter stort stråtækt landsted i Helgenæs på Djursland.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Denne landejendom på det naturskønne Helgenæs er netop overtaget af hr. og fru Helmig.

Helmig investerer gerne i fast ejendom. Ud over nyerhvervelsen på Djursland har han og fru Renée både lejlighed og landsted i Sydspanien og en lejlighed i Aarhus. (Foto: Thomas Laursen)

Eksmodellen og popdrengen betalte 4.150.000 kr. for gården.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close