Nyheder17. oktober 2014

Renée Toft Simonsen afslører: Derfor gik vi fra hinanden

Den tidligere supermodel fortæller om skilsmissen med Helmig
Af af
Gammel kærlighed ruster aldrig... Renee og Helmig kunne ikke undvære hinanden
Gammel kærlighed ruster aldrig... Renee og Helmig kunne ikke undvære hinanden
 Foto: All Over



Nu afslører Renée Toft Simonsen, hvorfor hun og sangeren Thomas Helmig, sidste sommer valgte at bryde efter 17 år sammen.

Sidste år prydede superparret diverse forsider, da det kom frem, at de havde kastet håndklædet i ringen og søgt om skilsmisse, mens man inde i bladene kunne læse, at de to havde kastet kærligheden på andre end hinanden.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så forelskede er Thomas og Renée
- Der var ingen af os, der havde nye kærester, og vores skilsmisse handlede ikke om utroskab. Når det er sagt, så var vi begge ude i byen og trøste os. Det er vel en menneskeret og ikke noget vi behøver at involvere andre i. Det var snarere den typiske historie om, at vi glemte at være ordentlige over for hinanden. Gennem to-tre år blev vi mindre tålmodige over for hinanden, prioriterede hinanden lidt mindre, arbejdede lidt mere og fik ikke knaldet så meget. Lige pludselig er man vokset fra hinanden, siger Renée Toft Simonsen i et interview med Børsen i forbindelse med udgivelsen af sin nye selvbiografi "Renée - at finde hjem", som udkommer på mandag.

Parret nåede dog ikke at være adskilt særlig længe, før de indså, at de ikke kunne undvære hinanden.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen: Vi kom godt igennem krisen

- Det er ikke sjovt at se et menneske, du elsker, gå ned med flaget, så meget hurtigt blev vi begge to optaget af at passe på den anden, og så fandt vi sammen igen. De tre måneder væk fra hinanden gjorde os meget bange for at miste hinanden. Nu er vi nyforelskede igen og har ændret på vores måde at være sammen på, siger Renée Toft Simonsen i interviewet.


Sponsoreret indhold